Publicerad: 2017-04-24

kommunfullmäktige

Kommunfullmäktige sammanträder 24 april

Kommunfullmäktige i Vaggeryds kommun kallas till sammanträde måndagen den 24 april 2017 kl. 17:00 i centrumlokalerna, Vaggeryd.

Med anledning av behandling av årsredovisningen för 2016 bereds allmänheten tillfälle att ställa frågor med början klockan 17:00. Frågor kan inlämnas till kommunledningskontoret före sammanträdet eller via e-post: kommunstyrelsen@vaggeryd.se. Handlingar inklusive årsredovisning finns tillgängliga på kommunledningskontoret i Skillingaryd och längre ner på denna sidan.

Webbsändning

Kommunfullmäktiges sammanträde kommer direktsändas via webb-TV. Du hittar sändingen via länken nedan eller i fönstret längre ner på sidan.

Ärenden

• Interpellationer och frågor
  • Inkomna motioner och medborgarförslag
  • Motion – Bygg ett hopptorn vid Hjortsjöns badplats
  • Revisionsberättelse för 2016 – Beviljande av ansvarsfrihet
  • Årsredovisning och bokslut avseende verksamhetsåret 2016 för Vaggeryds kommun och kommunkoncern
  • Miljöredovisning 2016 för Vaggeryds kommun
  • Barn- och utbildningsnämnden, minskade intäkter vid delad kostorganisation
  • Barn- och utbildningsnämnden, begäran om kompensation för fler elever i fritidshemmen
  • Redovisning av motioner och medborgarförslag som inte är slutbehandlade
  • Valärenden

Välkommen att ta del av sammanträdet och lyssna till dina förtroendevalda!

2017-04-24

Alija Bucuk

Växel: 0370-67 80 00
E-post:
info@vaggeryd.se
Adress:
Box 43, 568 21 Skillingaryd
Besök:
Kommunhuset Skillingehus, Bangårdsgatan 2, Skillingarydlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Org.nr: 212000 - 0522