Publicerad: 2017-04-20

Annika Hedvall ny kommundirektör i Vaggeryds kommun

Annika Hedvall och Gert Jonsson

Annika Hedvall, ny kommundirektör i Vaggeryds kommun och Gert Jonsson, kommunstyrelsens ordförande.

​På kommunstyrelsens sammanträde den 20 april beslutades att Annika Hedvall blir ny kommundirektör i Vaggeryds kommun. Hon tillträder tjänsten 1 augusti 2017.

Annika kommer närmst från en tjänst som kommunchef i Tranemo kommun, där hon arbetat sedan september 2012. Hon har cirka 25 års erfarenhet av att leda kommunal verksamhet och förutom kommunchefs-tjänsten på Tranemo kommun har hon även arbetat som enhetschef på Ulricehamns kommun. Annika är 47 år, bor idag i Ulricehamn, är gift och har två sönder på 18 och 21 år.

– Vi är väldigt glada över att kunnat rekrytera en ny kommundirektör i Annika Hedvall. Vi hade flera bra sökande till tjänsten. Det känns väldigt bra och vi tror att Annika kommer passa in bra i vår kommun. Vi ser fram emot ett gott samarbete, säger Gert Jonsson, kommunstyrelsens ordförande.

Bengt-Olof Magnusson, Vaggeryds kommuns nuvarande kommundirektör, kommer att sluta vid halvårsskiftet 2017 för att gå i pension. Bengt-Olof har varit kommundirektör i Vaggeryds kommun sedan 1992

Gert Jonsson , kommunstyrelsens ordförande
gert.jonsson@vaggeryd.se

2017-04-20