Uppleva och göra

Skillingaryds arena

Boka lokal, idrottshall

Inom kommunen finns det ett flertal lokaler och idrottshallar att hyra för föreningar och privata tillfällen som exempelvis barnkalas.

Hur går det till?

Hyra idrottshall kan göras på flertalet ställen inom kommunen. Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för uthyrning av lokalerna på Fenix ”2” i Vaggeryd. Sim- och sporthallsverksamheten ansvarar för uthyrning av sim- och sporthallarna i Skillingaryd och Vaggeryd.

1. Information om idrottshallar och bokning av dem

Boka Fenix 2

På Fenix 2 finns följande lokaler att hyra:

• Fenixhallen
  • foajé
  • danslokal
  • klassrum 1
  • bild- och musikstudio
  • kulturskolans egna lokaler

Fenixhallen

Fenixhallen kan ta emot upp till 450 personer genom gradänger som dras ut vid behov inför konserter och föreställningar med modern installerad teknik för ljud och ljus.

Hallen kan även användas till olika sportaktiviteter av föreningar och enskilda.

Utrustning: bänkar, innebandymål, innebandysarg, handbollsmål, badmintonnät, tunna mattor, tjockmattor

Uthyrning sker vardagar kl. 16–22 samt heldagar under lördagar och söndagar.

Kontakta handläggare på kultur- och fritidsförvaltningen för att boka på Fenix 2:

Beata Vilkhed
E-post: kulturfritid@vaggeryd.se

Pris för hyra av Fenixhallen

Verksamhetsform

Ungdomsverksamhet avser ålder 0-18 år

Föreningar

Studieförbund

Enskilda

Vuxenverksamhet

Föreningar

Studieförbund

Enskilda

Idrott

Övriga arrangemang

900 kr startavgift därefter 200 kr/tim

Regler för hyra av Fenixhallen

Maxhyran för multihallen är 2 000 kr/dygn.

När ett större arrangemang ordnas kan en redan gjord bokning brytas.

Varje påbörjad verksamhetstimma räknas som hel timma och debiteras enligt gällande avgift.

En hyrd tid som inte utnyttjas ska avbokas. Görs inte detta debiteras hyra enligt gällande avgift för de tre första tillfällena. Därefter 500 kr/hyrestillfälle. Kultur-och fritidsnämndens beslut 20070418 § 57.

2016-12-02

Beata Vilkhed

Växel: 0370-67 80 00
E-post:
info@vaggeryd.se
Adress:
Box 43, 568 21 Skillingaryd
Besök:
Kommunhuset Skillingehus, Bangårdsgatan 2, Skillingarydlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Org.nr: 212000 - 0522