Huvudmeny

Kontakt

twitter

Ställ en fråga
Hjortsjöskolan F-6

Bild på Hjortsjöskolan F-5

Hjortsjöskolan F-6 ligger i centrala Vaggeryd och är en enhet som omfattar cirka 350 elever och 40 medarbetare.

Skolan är organiserad i olika arbetslag. Vi arbetar för att ge varje elev kunskap och framtidstro som följer dem genom livet.

Med läroplanen LGR 11 som grund för all verksamhet arbetar vi för att skapa goda lärandemiljöer i alla möten. Trygghet, ansvar, livsglädje, omtanke och nyfikenhet är nyckelord som elever, personal och föräldrarepresentanter gemensamt valt att sätta i extra fokus för att skapa goda relationer där varje elev får möjlighet att växa utifrån sina egna förutsättningar.

Rektorn har ordet


Hej!

Jag heter Gunilla Crona och arbetar från och med den 27 augusti som rektor på Hjortsjöskolan (F-6). Jag kommer närmast från Jönköpings kommun, där jag arbetat som rektor sedan 2011 och innan dess som lärare i många år.

Nu ser jag fram emot att få lära känna både elever, personal och vårdnadshavare på Hjortsjöskolan! Eleverna möter jag klassvis under första veckan och en del vårdnadshavare har jag redan haft möjlighet att träffa i samband med föräldramöten. Ett gott samarbete oss emellan är viktigt och ni når mig enklast via mail gunilla.crona@vaggeryd.se eller på telefon 0393-67 85 59.

Varmt välkomna med tankar, idéer, frågor och synpunkter!

Vänliga hälsningar, Gunilla Crona

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

2018-08-29

Sidansvarig:

Johanna Edlund

Här ger vi plats för att göra skillnad

En plats för möjligheter formad med tanke och omtanke. Där lusten är vår drivkraft och där glädjen smittar.

En plats med stark tradition för gränslöst skapande. Där gemensam vilja och kunskap får livet att lyfta och idéer att bli verklighet.

En plats i rörelse som bygger på mångfald och hållbarhet. Där allt är nära och alla har betydelse.

Läs mer om vår vision