Huvudmeny

Huvudgren:

Bygga, bo och miljö

Kontakt

twitter

Ställ en fråga
Publicerad: 2019-10-10

Nu släpps villatomter på fler ställen i kommunen

Kommunen har inventerat ledig mark och hittat cirka 15 tomter för nybyggnation på olika platser i kommunen som släpps för bokning måndag den 4 november kl. 10.

De cirka 15 tomterna finns i Skillingaryd, Klevshult, Hok, Vaggeryd och Byarum. När det finns mer information om tomterna kommer vi att gå ut med det på vaggeryd.se framöver – följ vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad.

Observera att det endast är möjligt att boka en tomt per person eller företag. Detta enligt Vaggeryds kommuns fastställda riktlinjer som går att läsa i länken under artikeln.

Tomterna bokas enligt först till kvarn principen. Det innebär att du inte kan boka en tomt i förväg utan måste boka tomten först vid tillfället för tomtsläppet. När Vaggeryds kommun har tomter till salu går de att hitta via en e-tjänst för tomtbokning på vaggeryd.se. Läs mer om hur du bokar tomt på vaggeryd.se/kopatomtlänk till annan webbplats.

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

2019-10-10

Sidansvarig:

Simone Kamm

Här ger vi plats för att göra skillnad

En plats för möjligheter formad med tanke och omtanke. Där lusten är vår drivkraft och där glädjen smittar.

En plats med stark tradition för gränslöst skapande. Där gemensam vilja och kunskap får livet att lyfta och idéer att bli verklighet.

En plats i rörelse som bygger på mångfald och hållbarhet. Där allt är nära och alla har betydelse.

Läs mer om vår vision