Huvudmeny

Huvudgren:

Kommun och politik

twitter

Kontakt

Ställ en fråga
Mina sidor – E-tjänster, självservice och blanketter

På Mina sidor har vi samlat alla e-tjänster, e-blanketter och PDF-blanketter för ansökningar, anmälningar och ändringar av olika slag. Vi har även en portal för inloggning till e-tjänster inom skola och barnomsorg samt för bygglovsansökan.

Den 25 maj 2018 ersatte den nya dataskyddsförordningen (GDPR) den svenska personuppgiftslagen. Via länken nedan kan du läsa om hur Vaggeryds kommun hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du som registrerad har:

Vaggeryds kommuns e-tjänster och blanketter

  1. Mina Sidor – självservice och blanketter Länk till annan webbplats.. (Här finns de flesta e-tjänsterna och blanketterna samlade)
  2. Information och anmälan till kulturskolan
  3. E-tjänster inom skola, barnomsorg och kulturskola. (Här finns e-tjänster inom skola och barnomsorg samt kulturskola)
  4. Mittbygge.se – ansökan om bygglov via e-tjänst  Länk till annan webbplats.Mitt bygge ligger nere för tillfället, skicka din ansökan via mail till miljobygg@vaggeryd.se Ansökningsblanketter finns under Självservice och blanketter Länk till annan webbplats.

Om Mina sidor

På Mina sidor kan du logga in med e-legitimation och dela e-blanketter med en annan person om det krävs att två personer signerar ansökan/anmälan.

Vi jobbar på att få in fler och bättre e-tjänster och e-blanketter kontinuerligt. Kontakta oss om du saknar något eller har synpunkter.

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

Sidansvarig:

Denis Hodzic