Huvudmeny

Huvudgren:

Kommun och politik

twitter

Kontakt

Ställ en fråga
Mina sidor – E-tjänster, självservice och blanketter

På Mina sidor har vi samlat alla e-tjänster, e-blanketter och PDF-blanketter för ansökningar, anmälningar och ändringar av olika slag. Vi har även en portal för inloggning till e-tjänster inom skola och barnomsorg samt för bygglovsansökan.

Den 25 maj 2018 ersatte den nya dataskyddsförordningen (GDPR) den svenska personuppgiftslagen. Via länken nedan kan du läsa om hur Vaggeryds kommun hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du som registrerad har:

Vaggeryds kommuns e-tjänster och blanketter

  1. Mina Sidor – självservice och blanketter Länk till annan webbplats.. (Här finns de flesta e-tjänsterna och blanketterna samlade)
  2. Information och anmälan till kulturskolan
  3. E-tjänster inom skola, barnomsorg och kulturskola. (Här finns e-tjänster inom skola och barnomsorg samt kulturskola)

Bygglov

Från och med den 1 september 2022 kan du inte längre göra bygglovsansökningar via portalen Mittbygge. Du som redan har ett pågående ärende i Mittbygge kan fortfarande logga in och komplettera det.

Ett nytt digitalt system för bygglovsansökan kommer lanseras. Du som vill söka bygglov redan idag kan göra det genom att mejla miljobygg@vaggeryd.se eller ringa 0370-67 81 00.

Om Mina sidor

På Mina sidor kan du logga in med e-legitimation och dela e-blanketter med en annan person om det krävs att två personer signerar ansökan/anmälan.

Vi jobbar på att få in fler och bättre e-tjänster och e-blanketter kontinuerligt. Kontakta oss om du saknar något eller har synpunkter.

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

Sidansvarig:

Denis Hodzic