Huvudmeny

Huvudgren:

Kommun och politik

twitter

Kontakt

Ställ en fråga
Sommarjobb, semestervikariat

Vi har ett stort behov av semestervikarier under sommaren. Störst behov finns inom vård- och omsorgsboenden, hemtjänsten och gruppbostäder. Även inom tekniska kontoret tar man in extra personal under sommaren.

Sök ett sommarjobb där du får göra skillnad varje dag

Vi vill att alla i Vaggeryds kommun ska kunna leva ett så inflytelserikt, självständigt och bra liv som möjligt. Som en av våra sommarjobbare kommer du få vara med och göra skillnad varje dag.Vi kan erbjuda dig ett sommarjobb där du kommer lära dig en massa nytt. Du kommer träffa nya vänner, fylla ditt cv med nyttiga erfarenheter och skapa kontakter för framtiden. Vem vet, detta kanske blir starten på en yrkesbana inom vård och omsorg eller ett annat yrke där du får jobba nära människor som behöver dig.

Inom socialförvaltningen finns många olika arbetsplatser där det gemensamma för alla våra verksamheter är att arbetet är omväxlande, meningsfullt, socialt, och utvecklande. Du kan bland annat arbeta inom äldreomsorgen vilket innebär hemtjänst, vård och omsorgsboende, eller inom funktionshinder omsorgen som exempelvis kan innebära arbete inom gruppbostad eller boendestöd.

Vet du inte om det är din grej att arbeta med människor? Då är du välkommen att ta kontakt med oss så får du komma och hälsa på i våra verksamheter!

Filmer – kollegor berättar

Nedan publicerar vi filmklipp där personal berättar om sitt jobb och vardagliga händelser i arbetet.

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

Sidansvarig:

Jennie Säf