Huvudmeny

!

VIKTIGT MEDDELANDE!
Störningar i telefonin i Vaggeryds kommun
Uppdaterad: 2023-12-05 kl 15.15 Tele2 har fortsatta driftstörningar i mobilnätet vilket påverkar Vaggeryds kommuns telefoni.

Läs mer
Huvudgren:

Kommun och politik

twitter

Kontakt

Ställ en fråga
Fyra sommarjobbare som tillsamman uttrycker att man ska söka ett sommarjobb är man får göra skillnad

Sommarjobb, semestervikariat

Under sommaren är behovet av extra personal stort. Därför är möjligheterna till jobb också extra goda.

Det finns sommarjobb att söka

Vi har sommarjobb kvar inom äldreomsorgen; på särskilt boende och hemtjänsten. Du behöver inte ha jobbat inom äldreomsorgen tidigare utan du får en introduktion som förbereder dig väl för jobbet. Vi erbjuder dessutom dig som kan jobba minst 75% under åtta veckor perioden v 23 t o m v 35 en bonus på upp till 8000 kr.

Nu öppnar vi även upp för dig som fyller 17 i år att ansöka (det är dock vissa arbetsuppgifter som du inte får utföra enligt Arbetsmiljöverkets regler om arbete för minderåriga).

Till dig som står inför ett yrkesval: Även om du har ett annat drömyrke så vässar du i äldreomsorgen din förmåga att möta människor - värdefull kompetens för yrkeslivet vad du än kommer att jobba med!

Är du senior som vill jobba extra? Kanske har du avslutat din karriär men känner dig sugen på att hoppa in och jobba med något meningsfullt ? Vi tror att du som har livserfarenhet är särskilt bra på ta hand om människor som varit med ännu längre.

Få en bonus

Om du sommarjobbar inom socialförvaltningen i minst åtta veckor, under perioden vecka 23 till och med vecka 35 (det behöver inte vara åtta sammanhängande veckor), har du rätt till en ekonomisk bonus.

Sommarpersonal med relevant utbildning får en bonus på 8000 kronor.

Övrig sommarpersonal har rätt till en bonus på 4000 kronor.

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

Sidansvarig:

Jennie Säf