Huvudmeny

Huvudgren:

Kommun och politik

twitter

Kontakt

Ställ en fråga
Vaggeryds Näringslivsråd logotyp

Vaggeryds Näringslivsråd KB

Vaggeryds Näringslivsråd KB är ett bolag som ägs gemensamt av medlemmarna (50 %) och kommunen (50 %). Sedan 1996 har bolaget varit en del av näringslivet i kommunen.

Uppdraget är att utveckla det lokala näringslivet i Vaggeryds kommun. Av cirka 500 aktiva bolag är 100-talet medlemmar i Näringslivsrådet. I styrelsen sitter representanter från företag, kommunen och politiker.

Har du en affärsidé? Går du i starta-eget tankar? Boka då in ett möte med vår lokala affärscoach på Science Park för att gå igenom din idé och för att se hur du kan få hjälp att komma vidare. Väljer du att satsa på ditt företagande så erbjuder Science Park dig hjälp med affärsutveckling - där du tillsammans med Scienca Park tar fram handlingsplan och målsättningar som ska leda till rejäl kickstart för ditt företag. Science Parks affärsutveckling är kostnadsfri och öppen för alla.

Science Park ägs av kommunerna i Jönköpings län och arbetar mot målet att skapa fler entreprenörer, fler växande företag och ett starkt regionalt innovationssystem.

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

2018-01-02

Sidansvarig:

Torbjörn Åkerblad