Publicerad: 2019-12-20

God Jul och Gott Nytt År!

I år direktsände kommunstyrelsens ordförande Gert Jonsson och kommundirektör Annika Hedvall en julhälsning till kommunens medarbetare.

- Vi ska fortsätta jobba ihop civilsamhället med företag och föreningar ännu mer. Jag tror att det är där utvecklingskraft, styrkan och framtid ligger. Våga värna det här fina samarbete vi har men också våga utveckla och utmana varandra, säger Gert Jonsson.

Se sammandraget av julhälsningen till dig som bor, lever och verkar i kommunen!

2019-12-20

Johan Lundell