Publicerad: 2020-06-11

Fototävling #mittvaggeryd

Var med i sommarens fototävling

Du har så klart en egen bild av platsen Vaggeryds kommun, vad den betyder för dig, vad du kopplar till platsen och smultronställen som du gärna återkommer till.

Nu har du chansen att vara med i sommarens fototävling och vinna fina priser. För att delta i tävlingen ska du dela din bild av platsen Vaggeryds kommun. Tävlingen pågår fram till den 16:e augusti.

Regler och priser

För att vara med och tävla ska du dela din bild med koppling till Vaggeryds kommun på instagram med hashtaggen #mittvaggeryd länk till annan webbplatsoch #sommartävling2020länk till annan webbplats. länk till annan webbplatsTävlar du via Instagram behöver du ha ett publikt konto för att delta i tävlingen. Du kan också publicera bilden på kommunens facebooksidalänk till annan webbplats och tagga den med samma taggar. Din bild ska symbolisera sommar, glädje eller lust.

1:a pris: Presentkort 1000 kr
2:a pris: Presentkort 500 kr
3:e pris: Presentkort 300 kr

Presentkorten gäller i lokala butiker runt om i Vaggeryds kommun.

Tävlingsregler

Tävlingen pågår från 1 juni till 16 augusti 2020. Därefter kommer bilderna att bedömas av en jury från Vaggeryds kommun. Du kan tävla med så många bilder du vill, men kan bara vinna en gång - så det blir tre olika pristagare. Vinnarna utses i början av september 2020.

Vaggeryds kommun kan komma att visa din bild och nämna ditt namn/användarnamn på vaggeryd.se samt i våra sociala medie-kanaler. Genom att delta i tävlingen godkänner du detta.

Lycka till! Och missa inte att gilla Vaggeryds kommun på facebook eller följ @vaggerydskommunlänk till annan webbplats på Instagram.

2020-06-11

Alija Bucuk