Publicerad: 2020-06-30

Illustration över människor som rör på sig i parken

Vaggeryds och Skillingaryds delområde. Klicka för större.

Hur ska Vaggeryds och Skillingaryds delområde se ut i framtiden?

Efter sommaren kommer vår uppskattade dialogturné att fortsätta. Då är det nämligen dags för dialogerna för delområdena Vaggeryd och Skillingaryd. Men du kan redan nu vara med och tycka till!

Vi bygger framtiden tillsammans med våra företag, föreningar och invånare! Vi vill ha en tät dialog med olika aktörer för att få in många synpunkter och för att fånga upp intressen samt idéer om hur vi ska utveckla kommunen på bästa sätt, säger Gert Jonsson, kommunstyrelsens ordförande.

Medborgarenkät - vad tycker du är viktigt?

På grund av rådande omständigheter kommer dialogerna för Vaggeryd och Skillingaryd genomföras annorlunda gentemot de övriga. Mer information kommer i början av augusti.

Vill du vara med och påverka redan nu? Dela med dig av dina tankar och idéer i vår digitala enkät! Du kan antigen svara på både fråga 2 och 3 eller välja någon av dem. Du deltar helt anonymt.

Ange plats nedan:
Vad tycker du är bra på den specifika platsen?
Du kan välja flera alternativ
Vad tycker du är bra på den specifika platsen?

Ange plats nedan:
Vad vill du utveckla på den specifika platsen?
Välj en eller flera utvecklingsmöjligheter
Vad vill du utveckla på den specifika platsen?

4. Uppgifter

Jag bor i  * (obligatorisk)
Jag bor i

Information om dialogturnén

Från oktober 2019 och fram till september 2020 kommer vi att genomföra 9 dialoger. Syftet med dialogturnén är att ge alla möjlighet att lämna sina idéer och tanker på vad som är viktigt när vi utvecklar Vaggeryds kommun. Hittills har vi besökt delområdena Åker, Bondstorp, Byarum, Hok, Svenarum, Klevshult samt Tofteryd. Via länken nedan kan du läsa mer om respektive dialog.

2020-06-30

Alija Bucuk