Huvudmeny

Huvudgren:

Kommun och politik

twitter

Kontakt

Ställ en fråga
Publicerad:

Fototävling luften är fri

Vinnarna i årets fototävling är utsedda

Nu har årets vinnare i tävlingen "Luften är fri" utsetts. Vinnare i årets tävling är Johan Pettersson. På andra och respektive tredje plats kom Joakim Tjäderborn och Ellen Rammeloo. Stort grattis till er.

– I en tid där vi inte kunnat umgås eller hitta på saker som förut har tävlingen varit en möjlighet att upptäcka kommunens fina natur och friluftsliv. Intresset har varit stort och vi har fått in många fina bidrag. Vi vill passa på att tacka alla som har deltagit i tävlingen och stort grattis till vinnarna, säger Alija Bucuk, kommunikatör på Vaggeryds kommun.

  • 1:a priset är ett stormkök (värde 1000 kr),
  • 2:a priset är ett presentkort på 500 kr och
  • 3:e priset är ett presentkort på 300 kr.

Presentkorten kan användas i butiker inom Vaggeryds kommun.

Topp 3 i tävlingen

1:a plats: Johan Pettersson

Detta är en plats som vi gärna åker till och sover i våra hängmattor. Barnen gillar att det är lite högt med Hokasjön direkt nedanför. Skogen och naturen runtomkring är också väldigt speciell. En "fridfull" och skön plats! Att det var en härlig och varm sommarkväll gjorde inte saken sämre! Naturligtvis blir jag både glad och stolt över att få vinna fototävlingen, säger Johan.

Johan Pettersson, vinnare i årets tävling

(Klicka för större bild)

2:a plats Joakim Tjäderborn

- Det var en helt magisk känsla att vakna upp till solen den morgonen. Att elden var tänd och kaffet klart går nästan inte beskriva men en underbart magisk känsla. Speciellt när det var årets kallaste natt. Det var -18. Det känna underbart att komma bland topp tre bästa, säger Joakim

Joakim, tvåa i tävlingen

(Klicka för större)

3:e plats Ellen Rammeloo

- Vi flyttade till Svenarum från Belgien i juli, så en dag bestämde vi oss för att upptäcka naturen i kommunen. Vi tog en kort vandring och kom till den här fantastiska platsen. Det kändes så bra och rogivande men det finns mycket mer att upptäcka i kommunen, säger Ellen.

Ellen, trea i tävlingen

(Klicka för större)

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

Sidansvarig:

Alija Bucuk