Publicerad:

Löneutbetalning

Problem med utbetalning av löner till kommunens medarbetare.

Uppdaterad 2024-01-26 kl 13.45

Vi har fått besked från Handelsbanken att de inte kan göra löneutbetalningen idag, fredag 26 januari. Handelsbanken kan inte ändra den utbetalning som ligger. Lönen till kommunens medarbetare kommer att betalas ut måndag 29 januari.

- Tyvärr har vårt arbete med Handelsbanken idag inte lett till att de kan ändra datum för utbetalning och de hinner inte heller betala ut en ny lön idag. Detta är mycket beklagligt. Vi vet att många har väntat på januarilönen, säger HR-chef Åsa Öhrn.

Bakgrund

Vaggeryds kommun har fört över medaretarnas löner till kommunens bank, Handelsbanken, den 22 januari med beställd utbetalning till den 26 januari. Handelsbanken ansvarar för att föra över pengarna till medarbetarnas bank.

Johan Lundell