Huvudmeny

Huvudgren:

Kommun och politik

twitter

Kontakt

Ställ en fråga
Publicerad:

Tillträdesförbud Skillingaryds skjutfält vecka 23

Under flera hundra år har Skillingaryds skjutfält varit en militär övningsplats. Idag är skjutfältet övningsplats och i samband med övningarna är det förbjudet att vistas på hela eller delar av skjutfältet.

Tillträdesförbud

Tillträdesförbudet gäller under nedan angivna tider och det är livsfarligt att beträda avspärrat område. Avspärrningen påbörjas före angiven tid för att skjutfältet ska vara stängt till angiven tid.

Observera att endast dagar med tillträdesförbud anges och att övningar med lös ammunition, hundar och fordon kan förekomma.

Datum och tider då tillträdesförbudet gäller

Vecka

Datum

Dag

Tid

Avlyst område


24

5/6

Ons

08.30-16.00

1Observera att endast dagar med tillträdesförbud anges. Det är under ovan angivna tider livsfarligt att beträda avspärrat område.

Före inpassering på fältet skall information inhämtas på någon av fältets informationstavlor, finns längs ingående vägar till fältet.

Övriga tider kan övningar med lös ammunition, hundar och fordon förekomma. Avspärrning påbörjas före angiven tid för att skjutfältet ska vara stängt till angiven tid. Avspärrning hävs från angiven tid. Ändring av program i perioden kan förekomma. Ändringar anslås senast 24 timmar före ny avlysning.

Upplysning avseende avlysning lämnas på telefon 0370-71411

Mer information om när det är övningar och tillträdesförbud på skjutfältet finns på Försvarsmaktens webbplats Länk till annan webbplats..

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

Sidansvarig:

Johan Lundell