Huvudmeny

Huvudgren:

Kommun och politik

twitter

Kontakt

Ställ en fråga
Pressmeddelanden

Vaggeryds kommun har ett pressrum på Mynewsdesk. Där publiceras pressmeddelanden i sin helhet med tillhörande pressbilder. Du kan läsa hela pressmeddelandet genom att klicka på rubrikerna nedan.


 • Vaggeryds bibliotek kan bli Årets bibliotek 2022

  Biblioteket i Vaggeryd har efter juryns besök i Vaggeryd för ett par veckor sedan nu gått vidare och är ett av tre bibliotek som har möjlighet att ta emot utmärkelsen Årets bibliotek 2022. Nu kan alla vara med och rösta på slutkandidaterna.

  Vaggeryds bibliotek är en av tre slutkandidater till utmärkelsen Årets bibliotek 2022. Priset...


 • Förslag till ny översiktsplan på samråd

  Från och med 10 juni är ett förslag till kommunens nya översiktsplan ute på samråd. Du kan ta del av översiktsplanen på kommunens samtliga bibliotek, via kommunens webbplats samt i teaterfoajén i Skillingehus.

 • Förbättrat företagsklimat i kommunen

  Kommunens företagare upplever att företagsklimatet har blivit bättre enligt Svenskt Näringslivs årliga undersökning. Även i SKR Insikts rapport når Vaggeryds kommuns ett bra resultat.

 • Sommarbonus till sommarvikarier

  För att säkra bemanningen i sommar tar socialförvaltningen ett nytt grepp genom att införa en sommarbonus till sommarvikarier som väljer att arbeta inom äldreomsorgen, funktionshinderomsorgen eller kostverksamheten.

 • Klart för nya bostäder i Hok

  En ny detaljplan för norra delen av Hoks tätort har vunnit laga kraft. Det betyder att detaljplanearbetet är klart och att kommunen tillsammans med byggaktörer kan börja skapa nya bostäder.

 • Nu öppnar vi restaurangerna igen


 • Vaggeryds kommun på bokmässan i Göteborg

  Projektet Vingrot har blivit uttaget till att presenteras på bokmässan i Göteborg i slutet av september.

 • Vinnarna i årets fototävling är utsedda


 • Mulmholkar – nya bostäder till hemlösa insekter

  Längs med Lagan i Vaggeryd har kommunen satt upp ett antal mulmholkar som ska blir nya bostäder till insekter. Att sätta upp mulmholkarna är en del i projektet Vattennära mötesplatser som beviljats bidrag från Boverket. Precis som man sätter upp fågelholkar när det saknas bohål till fåglar, kan man hjälpa vedlevande insekter genom att...

 • ​Hjälp oss att flytta biblioteket i Vaggeryd - låna en bok!

  Nu står det klart att Vaggeryds folkbibliotek flyttar till kvarteret Vilan i centrala Vaggeryd. För att flytten ska kunna ske så smidigt som möjligt behöver vi din hjälp. Låna en bok, eller varför inte många böcker, så har du sommarläsningen säkrad och vi får ett lite mindre flyttlass.
Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

Sidansvarig:

Denis Hodzic