Huvudmeny

Huvudgren:

Kommun och politik

Kontakt

twitter

Ställ en fråga
Pressmeddelanden

Vaggeryds kommun har ett pressrum på Mynewsdesk. Där publiceras pressmeddelanden i sin helhet med tillhörande pressbilder. Du kan läsa hela pressmeddelandet genom att klicka på rubrikerna nedan.

 • 2020-04-03

  Fler föreningar i Vaggeryd får rätt till kommunalt aktivitetsstöd

 • 2020-03-27

  Värdebevis till Vaggeryds kommuns medarbetare stöttar lokala företag

  Det nuvarande läget med nya coronaviruset påverkar de lokala företagen i Vaggeryds kommun. Medarbetare i Vaggeryds kommun får därför värdebevis till värde av 300 kr att använda för att handla lokalt och på så sätt mildra de negativa effekterna som drabbat företag till följd av coronaviruset.
 • 2020-03-23

  ​Stödåtgärder till näringslivet

  Det nuvarande läget med nya coronaviruset påverkar näringslivet i Vaggeryds kommun. Därför har kommunen nu infört ett antal åtgärder för att stötta företag och företagare där det finns behov. I första läget handlar det om stöd för att stärka företagens likviditet.
 • 2020-03-18

  Kulturhelgen 2020 flyttas till hösten

  Kulturhelgen 2020 kommer inte att genomföras helgen 28-29 mars, arrangemanget flyttas till hösten.
 • 2020-03-17

  ​Tradition av att hjälpa varandra och ställa upp

  De åtgärder som har vidtagits för att minska smittspridningen av coronaviruset påverkar vardagslivet för alla som bor, lever och verkar i Vaggeryds kommun. Vaggeryds kommun har måndagen den 16 mars aktiverat kommunens ledningsgrupp som krisledningsgrupp med anledning av spridningen av coronaviruset och sjukdomen covid-19.
 • 2020-03-13

  Delar av verksamhet på Fenix 2 omlokaliseras

 • 2020-03-03

  Stjärnkocken till Fenix största lokal

  ​Stort intresse för föreläsningar om mat
  Arrangemanget behöver större lokal och flyttas nu till Fenix största lokal, Fenixhallen. Stjärnkocken Paul Svenssons besök i Vaggeryd väcker stort intresse.

 • 2020-02-18

  Stjärnkocken Paul Svensson till Vaggeryd

  Den 4 mars får vi besök av stjärnkocken Paul Svensson som föreläser om hållbar, njutningsfull mat, gastronomi och hur vi kan reducera vårt matsvinn genom kunskap och nyfikenhet. Paul Svensson arbetar aktivt med frågan om matsvinn och kommer till Fenix aula för att inspirera både kostpersonal och allmänheten. Det finns två tillfällen att...
 • 2020-01-17

  Kombiterminalen Båramo i Skillingaryd blir en del av Europas järnvägsnät

 • 2019-12-19

  Ny näringslivschef i Vaggeryds kommun

  Nu är det klart att Johan Thorsell blir kommunens nya näringslivschef. Johan kommer närmast från Växjö Kommunföretag AB där han arbetat som verksamhetsutvecklare med ansvar för kommunens strategiska bostadsförsörjning och den kommunala träbyggnadsstrategin. Johan också har erfarenhet från näringslivskontoret i Växjö kommun där han arbetat...
Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

2017-11-26

Sidansvarig:

Alija Bucuk

Här ger vi plats för att göra skillnad

En plats för möjligheter formad med tanke och omtanke. Där lusten är vår drivkraft och där glädjen smittar.

En plats med stark tradition för gränslöst skapande. Där gemensam vilja och kunskap får livet att lyfta och idéer att bli verklighet.

En plats i rörelse som bygger på mångfald och hållbarhet. Där allt är nära och alla har betydelse.

Läs mer om vår vision