Enkät gällande coronavirusets effekt på näringslivet

Vaggeryds kommun följer utvecklingen av coronaviruset (covid-19) och vi vill med det här formuläret skapa en lägesbild av hur situationen med coronaviruset påverkar näringslivet i Vaggeryds kommun.

Både effekter som vi redan nu ser samt effekter som vi ser på sikt. En bättre lägesbild ger oss bättre möjligheter att tillsammans kraftsamla där det behövs och sätta fokus på frågor som är viktiga.

Svaren är helt anonyma men du kan också välja att uppge företag och kontaktperson.

Tack för din medverkan.

2020-03-25