Huvudmeny

Huvudgren:

Näringsliv och arbete

twitter

Kontakt

Ställ en fråga
Karta som visa Vaggeryds läge i Sverige och SkandinavienFörstora bilden

Etablera företag i Vaggeryds kommun

Ledig industrimark finns på flera platser i såväl Vaggeryd, Skillingaryd som på Logpoint Södra Stigamo vid gränsen mot Jönköping i norr. Tillgängligheten är en styrka med Vaggeryds kommuns totalt sex avfarter till E4:an samt tillgång till kombiterminal på Båramo i norra Skillingaryd.

Vaggeryds kommun har god kommunal företagsservice, bra transportinfrastruktur och en nåbarhet på 75 procent av landets befolkning inom en radie av 40 mil.

E4:an med motorvägsstandard löper som en röd tråd genom hela kommunen och med sex avfarter är det aldrig långt till huvudleden, oavsett var du väljer att lokalisera dig. Lägg därtill konkurrenskraftiga mark- och anslutningskostnader så är fördelarna många att etablera sig här.

Tillsammans med Nässjö och Jönköping har Vaggeryds kommun ett av Sveriges bästa logistiklägen. Vi erbjuder ideala byggförhållanden, attraktivt pris och gör vårt bästa för att du ska kunna förverkliga dina idéer i Vaggeryds kommun.

Bra företagsklimat

Här gör vi vårt bästa för att skapa ett företagsvänligt klimat. Vi verkar i en entreprenörsbygd där drivkraften och kreativiteten sitter i blodet. Fördelarna med att etablera sig eller driva företag här är många.

Korta och effektiva vägar till beslut, bred kunskap om företagande bland tjänstemän och politiker, stora kontaktytor lokalt samt personlig och god service är några av sakerna som bidrar till ett bra företagsklimat.

Vart vänder jag mig?

Om du är intresserad av att starta företag och få stöd och rådgivning är en första kontakt med Vaggeryds kommun en bra start.

Vill du veta mer om industrimark kan du kontakta:

Samhällsutvecklare
Lena Hagman
Tel: 0370-67 81 66

Näringslivschef
Johan Thorsell
0370-67 84 28

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

Sidansvarig:

Simone Kamm