Huvudmeny

Huvudgren:

Näringsliv och arbete

twitter

Kontakt

Ställ en fråga
Flygbild över Logpoint-området

Södra Stigamo, en del av Logpoint South Sweden

Logpoint South Sweden är ett expansivt logistikområde längs med E4:an, strategiskt placerat mellan Sveriges och Nordens storstäder.

Logpoint är den perfekta landningsbanan för företag som vill ha tillgång till Skandinaviens huvudstäder och dess affärsmöjligheter.

Södra Stigamo är en del av Logpoint - här hittar du industrimark med storlekar mellan 20 000–200 000 m².

Välkommen till LogPoint South Sweden! Ett av Nordens bästa logistiklägen; strategiskt placerat mellan Sveriges och Nordens huvudstäder och med närhet till norra Europa. Om ni letar ledig industrimark i Sveriges demografiska mittpunkt har ni hittat rätt!

Ett expansivt industriområde längs med E4:an söder om Jönköping med logistikintensiva företag såsom IKEA, Elgiganten, Bring, Aditro, Babyshop, PEN och Bubs.

Stora som små företag i en spännande blandning med nätverksmöjligheter och stor affärsnytta. I en region som präglas av entreprenörskap och drivkraft.

LogPoint South Sweden är knutpunkten för företag som vill ha tillgång till Nordens huvudstäder och dess affärsmöjligheter. Inom en radie av 40 mil når du 80 procent av Sveriges befolkning.

I norra delen av Vaggeryds kommun hittar du södra Stigamo. Här finns industritomter med storlekar mellan 20 000–200 000 m² avsedda för industriverksamhet. Ytorna säljs enligt först-till-kvarn-principen.

För mer information om ytorna, se kartan nedan.

Zooma in tills prickarna på kartan har omvandlats till ytor. Klicka på ytan för att få upp mer detaljerad information. Ytorna är inte avstyckade utan anpassas efter era specifika behov för er verksamhet.

All detaljerad information om ytorna finns i kartan ovan. Geoteknik hittar du i fliken nedan. För fler frågor gällande exempelvis gatufrågor, el, fjärrvärme eller bygglov, se huvudsidan "Industrimark" där du även kan läsa om hela processen vid köp av industrimark.

Geoteknik

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

Sidansvarig:

Simone Kamm