Huvudmeny

Huvudgren:

Näringsliv och arbete

twitter

Kontakt

Ställ en fråga
Obs! Denna nyhet är från 2017-05-15 och kan vara inaktuell.

Publicerad: 2017-05-15

Kristofer Flood och Jonas Skörd årets företagare

Kristofer Flood och Jonas Skörd

Kristofer Flood och Jonas Skörd.

Vaggeryds kommun gratulerar Kristofer Flood och Jonas Skörd på FS Service som har utsetts till årets företagare i Vaggeryds kommun av Näringslivsrådet och Företagarna i Jönköpings län.

Motiveringen för årets företagare lyder:
FS Service har som ledande aktör inom ventilation, värme, kyla samt energi visat att det är möjligt att bedriva ett lönsamt företag i en bransch där kvalificerad personal är bristvara. På kort tid har företaget med Kristofer Flood och Jonas Skörd i spetsen nått en rekordtillväxt på 30 % i år. Med förändring och utveckling som drivkraft har de sedan 2004 drivit företaget som idag har mer än 40 anställda på tre orter; Skillingaryd, Vetlanda och Jönköping.

Med de två ledorden; närhet och trygghet verkar FS service för att skapa bättre och behagligare inomhusklimat för såväl industrin som fastighetsägare. Kristofer Flood och Jonas Skörd utvecklar företaget tillsammans med kunden som de alltid arbetar nära och betraktar som sina samarbetspartners. Ihop med dem presterar alltid FS Service lönsamma lösningar till hög kvalité.

Företaget har under de senaste åren varit involverade i omfattande projekt såsom Munksjöstaden, Coop Forum A6, Folktandvården i Vetlanda samt Axelent i Jönköping.

Fem senaste vinnarna

År

Företagare

2016

Håkan Gustavsson, Claes Nord och Roger Andersson,

Elbyrån i Vaggeryd AB

2015

Tomas Gustavsson, Jonas Aronsson, Erland Einemo, Magnus Erlandsson, Robert Lagerqvist och Niklas Sandberg, Styrkonstruktion i Småland AB

2014

Martin Forslander och Per Nord, Per Nords TV & Video AB

2013

Joel Enhörning, Byarums Bruk

2012

 Bo Andersson och Johan Svensson, Steel Nova

Årets Företagare i Vaggeryds kommun

Årets företagare delas varje år ut till en företagare som utfört en prestation i sin kommun och som genom sitt sätt att vara fungera som en förebild för andra företagare. Det är Företagarna som står bakom Årets Företagare. Utnämnt företag deltar sedan även i Företagarnas process om att utse Årets företagare på regional- och riksnivå.

Kriterierna för bli nominerad som Årets företagare är följande:

  • Ska äga och driva ett företag
  • Vara en ledare och förebild
  • Vara kreativ och innovativ
  • Ha lönsamhet och tillväxt, långsiktig
  • Formella krav, ej nyligen dömd i domstol m.m.
Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

2017-05-15

Sidansvarig:

Alija Bucuk