Huvudmeny

!

VIKTIGT MEDDELANDE!
Störningar i telefonin i Vaggeryds kommun
Uppdaterad: 2023-12-05 kl 15.15 Tele2 har fortsatta driftstörningar i mobilnätet vilket påverkar Vaggeryds kommuns telefoni.

Läs mer
Huvudgren:

Näringsliv och arbete

twitter

Kontakt

Ställ en fråga
Publicerad:

Ett starkare och konkurrenskraftigare näringsliv i Gnosjöregionen

Hållbarhetsfrågorna är viktigare än någonsin. Kunder och konsumenter gör medvetna val utifrån miljö- och klimatpåverkan. Lagar och regler ändras snabbt och nya krav ställs hela tiden. Många företag i vår region påverkas direkt eller indirekt och det är anledningen till att Business Gnosjöregion (BGR) skapat Hållbarhetsnätverket.

Vad är syftet med Hållbarhetsnätverket i BGR?

Nätverkets mål är tydligt: att inspirera, utbyta kunskap och samordna aktiviteter inom hållbarhetsarbetet. Genom detta vill vi skapa mervärde och framtida synergier både för företag och för hela GGVV-regionen.

Varför ska du ansluta dig till Hållbarhetsnätverket i BGR?

Genom att anmäla dig till detta kostnadsfria nätverk får du tillgång till den information, kunskap och inspiration som nätverket erbjuder. Som medlem i nätverket bjuds du även in till workshops, möten och föreläsningar som fokuserar på hållbarhet. Dessa evenemang arrangeras dels av BGR själva och dels av olika aktörer runt om i regionen.

Hållbarhetsnätverket i BGR vill ge dig verktyg, insikter och möjligheter att inte bara förstå och anpassa dig till de senaste kraven inom hållbarhetsarbete utan också att omvandla dessa utmaningar till fördelar för din verksamhet och för hela GGVV-regionen.

Anmäl ditt intresse för deltagande i nätverket till Ottilia Andersson;

Ottilia, Värnamo Näringsliv

Nyheter från vaggeryd.se/naringsliv

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

Sidansvarig:

Jennie Svensson