Huvudmeny

Huvudgren:

Näringsliv och arbete

twitter

Kontakt

Ställ en fråga
Låna en upphandlare

Vaggeryds kommun arbetar medvetet för att öka kunskapen om, och intresset för, den offentliga upphandlingsprocessen. För oss är närheten till näringslivet viktigt och för att ytterligare stärka vår dialog med aktörerna lanserar vi nu projektet; Låna en upphandlare.

Syftet är att ytterligare öka kunskapen inom offentlig upphandling hos våra lokala företagare samtidig som vi som kommun utvecklas i vår roll som beställare. Genom dialog delar vi med oss av våra olika kunskaper och skapar bättre förutsättningar för företag att delta i upphandlingar, dels i vår egen kommun men även i andra. Upphandlarna på Vaggeryds kommun bidrar med sin kunskap om offentlig upphandling och företagarna som är experter inom sina respektive områden bidrar med sin. Det blir en win-win situation för båda parter, företagaren blir skickligare i att svara på upphandlingar och vi som kommun blir bättre kravställare.

Intressant tänker du förmodligen nu – men hur går det egentligen till att låna en upphandlare?

Bra fråga! Svaret är att det är väldigt enkelt! Du skickar e-post till oss via adressen nedan, sedan kontaktar vi dig och bokar in ett möte där vi går igenom frågor och funderingar antingen i en konkret upphandling eller allmänt om upphandlingar. Fundera gärna igenom vad du önskar hjälp med så att tiden utnyttjas så effektivt som möjligt. Räkna med att ett sådant här möte tar ca 1-1,5 timme i anspråk.

Tjänsten är kostnadsfri.

Finns det något tillfälle då det inte är det inte lämpligt med ett sådant här möte?

Ja, om du som företagare har för avsikt att lämna anbud i en pågående upphandling annonserad av Vaggeryds kommun är det inte lämpligt utan då är det bättre att vi skjuter på det tills upphandlingen är avslutad.

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

Sidansvarig:

Tamara Modric