Huvudmeny

Huvudgren:

Omsorg och hjälp

Kontakt

twitter

Ställ en fråga
Två fältsekreterare, en kvinna och en man.

Fältsekreterare

I Vaggeryds kommun finns just nu två fältsekreterare som arbetar uppsökande och rådgivande samt förebyggande mot alkohol och droger.

Fältsekreterarna arbetar dagtid, kvällstid och vissa helger. Då besöker de platser där ungdomar vistas som till exempel fritidsgårdar, skolor och allmänna platser. Fältarna anordnar olika aktiviteter och jobbar för att ungdomar ska ha en meningsfull fritid. Tillsammans med personal inom skola, polis och ungdomsverksamheten UC och UG arbetar vi för att du som ungdom ska ha det så bra som möjligt. Arbetet bygger på frivillighet, förtroende och respekt för ungdomars integritet.

Fältarna vänder sig främst till dig som är mellan 13 och 21 år. Även du som förälder, eller du som på annat sätt har kontakt med ungdomar, kan vända dig till dem.

Kontakta fältaren

Fältarna är här för att lyssna, stötta och hjälpa. Det behöver inte vara några stora problem eller funderingar. Det går bra att mejla, ringa eller besöka oss!

Fältsekreterare
Reshat Shabani
Tel: 0370-67 83 80

Fältsekreterare
Patricia Ekström
Tel: 0370-67 80 23

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

2019-04-17

Sidansvarig:

Jessika Holmkvist

Här ger vi plats för att göra skillnad

En plats för möjligheter formad med tanke och omtanke. Där lusten är vår drivkraft och där glädjen smittar.

En plats med stark tradition för gränslöst skapande. Där gemensam vilja och kunskap får livet att lyfta och idéer att bli verklighet.

En plats i rörelse som bygger på mångfald och hållbarhet. Där allt är nära och alla har betydelse.

Läs mer om vår vision