Huvudmeny

Huvudgren:

Omsorg och hjälp

Kontakt

twitter

Ställ en fråga
Publicerad: 2019-11-08

Mejeriet

Mejeriet i Skillingaryd.

Aktiviteter för seniorer - är du frivillig?

Vi söker dig som kan tänka dig att hjälpa till som frivilligmedarbetare. Tillsammans kan vi bryta ensamheten och skapa förutsättningar för ett meningsfullt och rikt åldrande.

Frivilligt arbete är ett arbete som en med­människa gör för att, utan krav på ekonomisk ersättning, göra en insats för någon annan. Frivilligt arbete kompletterar anställdas, avlönades, arbete. Du kan engagera dig genom en förening som du redan är aktiv i eller som privatperson.

Välkommen till informationsträff på Jupiter i Skillingaryd den 4 december kl.16:30.

Redan idag finns det ett flertal återkommande aktiviteter för seniorer runt om i kommunen som arrangeras av olika aktörer. I samband med att äldrecentret Mejeriet snart står klart finns det möjlighet att utveckla utbudet av aktiviteter.

– Fysiska och sociala aktiviteter stimulerar både hjärta och hjärna, vilket är viktigt för ett gott och hälsosamt liv. Nu vill vi bolla idéer kring hur vi tillsammans kan utveckla utbudet av aktiviteter i vår kommun, säger Anita Jonsson, äldresamordnare i kommunen.

Välkommen till en träff om aktivitesutbudet för seniorer och hur vi kan samverka.

Anmäl dig direkt till äldresamordnare Anita Jonsson, 0370 – 67 85 88, som också svarar på frågor. Sista anmälningsdatum 27/11. 

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

2019-11-08

Sidansvarig:

Anita Jonsson

Här ger vi plats för att göra skillnad

En plats för möjligheter formad med tanke och omtanke. Där lusten är vår drivkraft och där glädjen smittar.

En plats med stark tradition för gränslöst skapande. Där gemensam vilja och kunskap får livet att lyfta och idéer att bli verklighet.

En plats i rörelse som bygger på mångfald och hållbarhet. Där allt är nära och alla har betydelse.

Läs mer om vår vision