Uppleva och göra

Publicerad: 2019-08-06

Musikcaféserien 2019 - 2020

Vaggeryds kommun erbjuder subventionerade biljetter till kommande säsongsprogram av Musikcaféserie i Värnamo Auditoriet, Gummifabriken. I erbjudandet ingår 7 föreställningar under hösten 2019 och våren 2020.

Det finns nu möjlighet att köpa biljetter till Musikcaféserien för 100 kr till respektive konsert (ordinariepris 150 kr).

Till premiären söndagen 15 september, Christer Nerfont sjunger Frank Sinatralänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, bjuder Värnamo kommun på en gratis tur och retur resa med buss mellan Vaggeryd/Skillingaryd/Klevshult/Värnamo. Bussresan ingår endast den 15 spetember.

Bokning av biljetter med bussresa senast 1 september

Konserten 15 september med Christer Nerfont sker genom kultur- och fritidsförvaltningen kulturfritid@vaggeryd.se.
I bokningen anges antal biljetter och kontaktperson, kontaktuppgifter i form av epost och telefonnummer.

Framtida biljetter till kommande föreställningar kommer att kunna köpas genom biblioteken i Skillingaryd och Vaggeryd.

Program Musikcaféserie

• Söndag 15 september, kl 16: Christer Nerfont sjunger Frank Sinatra
  • Tisdag  8 oktober, kl 19: Duo Naranjo OBS! Dag och tid!
  • Söndag 17 november, kl 16: Ulrika Bodén duo
  • Söndag 9 februari 2020, kl 16: Anna Pauline