Uppleva och göra

Publicerad: 2019-09-11

Vinnare i våra tävlingar på Vaggerydsdagen!

Grattis till er som deltog och vann fina priser i kommunens tävlingar på Vaggerydsdagen! Här hittar du vinnarlistan samt bilder från marknadsdagen.

En av de fina sakerna med hösten är alla härliga evenemang som anordnas av föreningar och företag. Vaggerydsdagen är ett sådan marknad som anordnas sista lördagen i augusti. Tack till arrangören WIK, utställare och de många besökare som tog sig till marknaden för att uppleva artister, utställningar och butiker.

Vaggeryds kommun fanns på plats den 31 augusti och informerade bland annat om kommunens matsvinnssatsning och om hur du kan bli kontaktperson eller kontaktfamilj. Där fanns möjlighet att delta i tävlingar för att vinna fina priser.

Vinnare till boken ”Rädda maten” i matsvinnstävlingen:

• Malin gustavsson
  • Ann-Christine Holmgren
  • Marita Wågesson Sjöberg
  • Christina Persson
  • Malin Rehnstedt
  • Lena Björk
  • Johnny Johansson
  • Anna-Karin Slunge
  • Magnus Thelin

Vinnare av biobiljett i tävling med tema kontaktperson och kontaktfamilj:

• Claes Nord
  • Malin Åkeson

Sugen på mer? Besök vaggeryd.se/evenemanglänk till annan webbplats där du hittar roliga evenemang i din närhet.

Matsvinnstävlingen lockade många.

Lokala räddningstjänsten var på plats.

Renaida Braun uppträder, liksom Jimmy Svärdhagen och Andreas Lundstedt senare på dagen.

Götaströms fordonshistoriska klubb visade veteranbilar.

Vaggeryds centrum när många är på väg mot scenen.

2019-09-11

Simone Kamm