Uppleva och göra

Publicerad: 2020-05-19

Porträttbild på kommunens nya kulturskolchef.

Staffan Boberg blir ny kulturskolechef

I sommar är Vaggeryds kommuns nya kulturskolechef på plats.

Kultur- och fritidsnämnden har beslutat att anställa Staffan Boberg som kulturskolechef i Vaggeryds kommun. Staffan är idag chef för Gnosjö musikskola.

– Jag ser mycket fram emot att arbeta i min hemkommun, med ett föreningsliv och personer som jag känner sedan tidigare, men just nu är mitt fokus helt på min tjänst här i Gnosjö som jag avslutar den 14 augusti, säger Staffan Boberg.

Staffan Boberg tillträder som kulturskolechef i Vaggeryds kommun den 17 augusti 2020.

2020-05-19

Johan Lundell