Uppleva och göra

Skicka in ditt bidrag till turistwebben

Vad roligt att du vill finnas med på Vaggeryds kommuns turistwebb! Med din hjälp visar vi upp en välfylld turistwebb, som ger våra invånare och besökare möjlighet att del av utbudet i kommunen.

Tänk på!

• Evenemangstips som skulle kunna uppfattas som anstötliga eller innehålla rasistiska eller sexistiska budskap kommer inte att publiceras. Vi kommer att granska din information innan vi eventuellt publicerar den.
  • Om det blir ändringar i evenemanget eller i informationen som du skickat in så måste du meddela detta till oss snarast. Du hittar kontaktuppgifter längre ned på sidan.

Skicka in ditt bidrag

Dag och tid
Har du en verksamhet med fasta öppettider fyller du i detta under "beskrivning" (t.ex. mån-tors 07:00-16:30. fre: 07:00-13:00. Lör-sön stängt). Arrangerar du ett evenemang med ett eller flera tillfällen fyller du i detta nedan.

Plats för evenemanget/verksamheten

Välj passande kategorier för ditt evenemang eller din verksamhet.

Bilden/bilderna du lägger upp på ditt evenemang/verksamhet ansvarar du för att du har rätt att använda. Bilden bör minst vara 1140x600 px i horisontellt format. Din bild måste ha en av följande format: .jpg, .jpeg, .png och max 25 mb per formulär.
Lägg till fler bilder
Har du fler än en bild kan du ladda upp dessa nedan.

Har du frågor?

Kontakta någon av kommunikatörerna via kommunens växel, tel: 0370-67 80 00 eller e-post: press@vaggeryd.se

2019-01-28

Alija Bucuk