Huvudmeny

Huvudgren:

Uppleva och göra

twitter

Kontakt

Ställ en fråga
DJ-utrustning

Fritidsgårdar, UC och UG

I Vaggeryds kommun finns det två fritidsgårdar. UC (Ungdomscaféet) som ligger i Vaggeryd och UG (Underground) som ligger i Skillingaryd. På Vaggeryds kommuns fritidsgårdar finns ett antal aktiviteter att sysselsätta sig med.

UC och UG håller stängt

På grund av att det har kommit skärpta restriktioner för att minska smittspridningen av covid-19 i länet har det nu fattats ett länsgemensamt beslut – alla fritidsgårdar i Jönköping län kommer att hålla stängt till minst den 24 november.

Vad som händer efter detta datum får vi se längre fram. Detta innebär för oss att vi kommer att hålla både fritidsgårdarna UC och UG stängt och de öppnar igen när det anses säkert.

Tillsvidare kan ni besöka oss på våra sociala medier för att ta del av information, filmer och annat kul. Vi finns även tillgängliga för kommunikation via Messenger under UC-UG´s normala öppettider.

Vem får komma till fritidsgården?

UC och UG:s verksamhet inriktar sig på ungdomar från årskurs 7 till och med de fyller 18 år.

Det är en öppen verksamhet för ungdomar. Man behöver inte bli medlem och det är kostnadsfritt.

 

Aktiviteter

På UC och UG kan du bland annat spela på bräd- och TV-spel, spela pingis, dansa eller vara med på aktiviteterna som anordnas. Du kan även komma med egna förslag. Är du hungrig finns möjlighet att köpa Panpizza eller Loka Crush.

Gruppaktiviteter

På UC och UG har vi DJ-utbildning och musikproduktion för de som önskar.  Vi har ett mediarum för olika aktiviteter. Var med på när vi åker på resor som exempelvis kollar på HV71, J-Södra eller bowlar.

Fritidsgårdarnas öppettider

Dag

Plats

Tid

Måndag

UC (Vaggeryd)

15-20

Tisdag

STÄNGT


Onsdag

UG (Skillingaryd)

15-20

Torsdag

UC (Vaggeryd)

15-20

Fredag

UG (Skillingaryd)

17-22.30

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

2020-11-09

Sidansvarig:

Tommy Wallin