Huvudmeny

twitter

Götaström Classic Motor 2023

Götaström Classic Motor är evenemanget för alla som uppskattar gamla fordon i alla former. Datumet för 2023 är spikat – den 4 juni 2023 kör vi igen, på Travbanan i Vaggeryd!

Sön 4 juni 2023

Classic Motors senaste stora träff, Götaström Classic Motor, hade äntligen premiär 2022. Det blev en riktig succé och nästa år kör vi träffen igen. Boka in söndagen den 4 juni 2023 redan nu.

Träffen är ett samarbete mellan Classic Motor och Götaströms Fordonshistoriska Klubb och precis som 2022 kommer träffen att vara på Vaggeryds Travbana mellan Jönköping och Värnamo.

Mer information om träffen kommer att publiceras på classicmotor.se Länk till annan webbplats., på och på Götaströms Fordonshistoriska Klubbs hemsida Länk till annan webbplats..

Filmer från GCM 2022

Om arrangörerna

Götaströms Fordonshistoriska Klubb är en livaktig veteranfordonsklubb klubb med över 550 medlemmar. Klubben har sin hemvist i Vaggeryd och Skillingaryd och har tagit namnet Götaström från området mellan de båda orterna. Classic Motor är inte bara Nordens största veteranbilstidning utan också Sveriges äldsta, grundad 1969.