Huvudmeny

twitter

Upplev maj i Vaggeryds kommun

Frammedagen i Vaggeryd och vårmarknad i Skillingaryd. Se vår tipslista över aktiviteter och evenemang för maj månad, här på kommunens besökswebb, vaggeryd.se/uppleva

  • Skillingaryds vårmarknad har anor sedan hundratals år tillbaka och det har blivit en tradition för många att inhandla säsongens utomhusblommor där. Skillingaryds vårmarknad infaller alltid första lördagen i maj. Du hittar info om marknaden, liksom mycket annat, på vaggeryd.se/evenemang Länk till annan webbplats..
  • Frammedagen innebär marknadsstånd och aktiviteter för hela familjen i Vaggeryds centrum. I år infaller det den 18 maj. Mer om Frammedagen hittar du på vaggeryd.se/evenemang Länk till annan webbplats..
  • Börjar det klia i grillbesticken? Ett tips för dig som vill grilla på bortaplan är att Googla efter grillplatser i Vaggeryds kommun. Då kan du kanske upptäcka platser som du inte kände till sedan innan.
  • Boka in dig på vårens evenemang. Evenemangskalendern uppdateras hela tiden, och vid den här tiden på året brukar arrangörerna vakna till liv och publicera ett gäng nya grejer på vaggeryd.se/evenemang Länk till annan webbplats.. Kolla in så kanske du hittar något för dig där!
  • Munkaleden - vandra i munkarnas fotspår. Den 40 km långa vandringsleden går över vacker historisk mark mellan det gamla medeltida nunneklostret i Byarum till munkklostret i Nydala. Utmed leden finns utmarkerade rast- och viloplatser och vissa delar av leden är också handikappsanpassad. Du hittar Munkaleden på vaggeryd.se/uppleva och broschyrer hittar i receptionen på Skillingehus.

Har du fler tips? Mejla till oss på press@vaggeryd.se.

Om Almanackans månadstips

Vaggeryds kommun går tillsammans med dig genom året 2024! På vaggeryd.se/upplev Länk till annan webbplats. upptäcker du aktiviteter och evenemang i vår kommun - varje månad! Se till att kolla in månaderna när det närmar sig eftersom innehållet uppdateras.