Huvudmeny

twitter

Stand up comedy: "Seoul Made" med Gabriella Fäldt

SEOUL MADE - en humoristisk seol(o)show av och med Gabriella Fäldt. Succén kommer tillbaka, boka din biljett redan idag!

"Mitt i 40-årskrisandet tog jag beslutet att testa om det gick att returnera sig själv. Jag bokade en resa tillbaka till min födelsestad Seoul. Det var 2020 och sen kom en smittad fladdermus och en rysk invasion i vägen... Men tio ombokade resor senare landade jag på koreansk mark. Jag sökte upp den plats där jag enligt mina adoptionspapper är född och där... låg ett multinationellt företag med ett namn som ABSOLUT inte lämpar sig för tryck."

Detta är berättelsen om att tappa bort, leta efter och hitta sig själv. En rolig och ärlig soloshow med spår av såväl nötter som östgötska.

Tid: fredag 13 oktober 2023 kl. 19.00
Plats: Stiftsgården Tallnäs, restaurangen
Biljett: 395 kr, show inkl. italiensk buffé

Arrangör: Tallnäs Stiftsgård

Om Gabriella Fäldt

"Född i Korea. Uppväxt i Motala. Bosatt i Jönköping. Alla goda ting är eventuellt tre. Hursomhelst vill jag få fler att känna mer. Med berättelser, budskap och humor."

Gabriella Fäldt driver två humorklubbar i Jönköping: Jucc & Open mic jkpg och är för närvarande aktuell med sin soloshow SEOUL MADE.