Valborgsfirande i Vaggeryds kommun 2022

På dessa platser välkomnas våren i Vaggeryds kommun.

17.00 Ungdomsgården fåglabäck

Tipspromenad för stora och små. Fika och korvgrillning. Andakt.

18.00 Tofthagaskolan

Vårtal av Christofer Flod. Valbordskören, barnkör och korvgrillning. Välkomna önskar Tofteryds Bygdeförening.

18.00 Linnarbäcksparken i Vaggeryd

Vårtal av Anneli Rehnberg, pastor i Brokyrkan Hok. Sång och musik av Vaggeryd Brass och Vaggeryds manskör. Barnkör medverkar. Försäljning av korv med bröd. Betalkyrken, Equmeniakyrkan och Pingstkyrkan hälsar alla välkomna.

18.00 Åkers hembygdspark

Sång Skillingaryds manskör. Vårtal av Ola Hugosson. Servering församlingshemmet. Välkomna önskar Åkers hembygdsförening.

19.00 Byarums hembygdsgård.

Kom och ge våren en extra knuff mot sol och värme. Medverkar gör Byarums kyrkokör och vårtalet hålls av komminister Pär Persson. Serveringen är öppen.

19.00 Grönelund Skillingaryd

Vårtal av Annsofie Carpvik-Björhag, sång av Skillingaryds Manskör. Utdelning av Grönelundsstipendiet. Kafferservering och korvgrillning från klockan 18.30. Vårbrasa. Skillingaryds FK och Skillingaryds Missionsförsamling.

20.00 Svenarums hembygdsgård

Enligt tradition.

20.00 Friluftsgården Vaggeryd

Talare Lennart Charlie Karlsson. Sång av Skillingsryds manskör.

• Olika platser i kommunen