Huvudmeny

1
twitter

Leva cafe & hemma

Någon gång i början av detta sekel började små drömmar att växa. Drömmar om att få representera vacker och tidlös inredning med hållbar känsla. Vi drömde om att skapa en rofylld mötesplats utan stress och jäkt. En mötesplats där våra sinnen kan inspireras… 2014 förverkligade vi våra drömmar och öppnade upp dörrarna för nya möjligheter. Hit kan man komma för att bli inspirerad av vackra ting och sitta ner och njuta av en god kopp kaffe med hembakat i lantlig miljö. Vi är Johanna & Carin och hälsar er varmt välkomna till oss!

Café & Orangeri

Leva cafe & hemma är stolta över att kunna erbjuda våra kunder gott hembakat fika. Vi erbjuder oftast minst en mjuk kaka och någon torr. Nytt för i år är våra goda belgiska våfflor som kommer i två varianter, en lite matigare och en lite sötare. I vårt sortiment finner ni även goda mackor bakat på surdeg. Vi serverar gott Kravmärkt kaffe och närproducerad äppelmust och nektar från Rudenstams. Njut av fikat i våra utemöbler på uteservering eller i vårt vackra orangeri.

Events & Workshop

Under vår och höst kommer vi presentera de evenemang & workshops som kommer hållas på Leva. Tillsammans tar vi fram kreativiteten och njuter av skönt kvällshäng i orangeriet!

På vår hemsida finner ni mer information om datum & tider.

Österskog 2 560 13 Hok

Webbadress www.leva.cc/

Relaterade

Här ger vi plats för att göra skillnad

En plats för möjligheter formad med tanke och omtanke. Där lusten är vår drivkraft och där glädjen smittar.

En plats med stark tradition för gränslöst skapande. Där gemensam vilja och kunskap får livet att lyfta och idéer att bli verklighet.

En plats i rörelse som bygger på mångfald och hållbarhet. Där allt är nära och alla har betydelse.

Läs mer om vår vision