Huvudmeny

Kontakt

twitter

Ställ en fråga
Hjortsjöskolan 1-6

Bild på Hjortsjöskolan F-5

Hjortsjöskolan 1-6 ligger i centrala Vaggeryd och är en skola med ungefär 380 elever och 50 medarbetare.

Vi arbetar för varje elevs bästa, både när det gäller lärande och utveckling och när det handlar om att skapa och upprätthålla trygghet och studiero. Genom goda relationer, delaktighet och samarbete vill vi skapa möjligheter för var och en att växa i en positiv lärmiljö, som präglas av ledorden trygghet, omtanke, nyfikenhet, ansvar och livsglädje. Det här läsåret har vi HÄLSA som gemensamt tema på skolan.

Rektorn har ordet


Augusti övergår i september och höstterminen är i full gång! Så här i terminsstart vill jag ta tillfället att påminna om elevernas trafiksäkerhet på väg till och från skolan. Gå eller cykla gärna skolvägen tillsammans med era barn, om ni inte redan gjort det, och se till att barn och cykel är rätt utrustade.

Välkomna på föräldramöten i åk 3 och i åk 6 enligt tidigare inbjudan.

Läsårets tema är HÄLSA och nästa temadag blir Hjortsjövandringen nu i september. Mer information finns i det senaste månadsbrevet. Om du som förälder vill och har möjlighet att vandra med oss, är du varmt välkommen. Meddela isåfall ditt barns mentor i förväg.

Som ni säkert märkt, byggs det om och till lite varstans på Hjortsjöskolan just nu. Elever, föräldrar och personal visar tålamod och förståelse och vi har ett gott samarbete med både kök och byggföretag. Tack allesammans för detta!


Vänliga hälsningar,

Gunilla Crona, rektor
gunilla.crona@vaggeryd.se

Text

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

2019-09-02

Sidansvarig:

Gunilla Crona

Här ger vi plats för att göra skillnad

En plats för möjligheter formad med tanke och omtanke. Där lusten är vår drivkraft och där glädjen smittar.

En plats med stark tradition för gränslöst skapande. Där gemensam vilja och kunskap får livet att lyfta och idéer att bli verklighet.

En plats i rörelse som bygger på mångfald och hållbarhet. Där allt är nära och alla har betydelse.

Läs mer om vår vision