Huvudmeny

Kontakt

twitter

Ställ en fråga
Hjortsjöskolan 1-6

Bild på Hjortsjöskolan F-5

Hjortsjöskolan 1-6 ligger i centrala Vaggeryd och är en skola med ungefär 380 elever och 50 medarbetare.

Vi arbetar för varje elevs bästa, både när det gäller lärande och utveckling och när det handlar om att skapa och upprätthålla trygghet och studiero. Genom goda relationer, delaktighet och samarbete vill vi skapa möjligheter för var och en att växa i en positiv lärmiljö, som präglas av ledorden trygghet, omtanke, nyfikenhet, ansvar och livsglädje. Det här läsåret har vi HÄLSA som gemensamt tema på skolan.

Rektorn har ordet

Jag vill börja med att tacka personal och elever i åk 5 för ett fint och väl genomfört luciatåg.
Det betyder mycket för vi-känslan på vår skola att vi ibland får tillfälle att samlas gemensamt kring en upplevelse eller ett firande. Nu ser vi fram emot fredag, då åk 3 bjuder på julstämning i samband med terminsavslutningen.

Våra fritidshem har öppet den 23 dec för elever vars föräldrar arbetar eller studerar och som anmält behov av fritidshem i förväg. Därefter samarbetar vi med fritidshemmet på Götafors enligt tidigare information till berörda vårdnadshavare. Vi öppnar åter fritids på Hjortsjöskolan den 7 januari. Obs! Som tidigare meddelats stänger fritids kl 12.00 denna dag pga personalutbildning. Fr o m den 8 januari har vi öppet som vanligt.

En riktigt härlig och skön julledighet och allt gott inför det nya året önskar personalen och jag alla elever och vårdnadshavare. Varmt välkomna tillbaka den 9 januari, då vårterminen 2020 startar kl 8.00 med läsning enligt ordinarie schema.

God jul & Gott nytt år!
tillönskas av oss på Hjortsjöskolan 1-6 genom Gunilla Crona, rektor

Text

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

2019-12-17

Sidansvarig:

Gunilla Crona

Här ger vi plats för att göra skillnad

En plats för möjligheter formad med tanke och omtanke. Där lusten är vår drivkraft och där glädjen smittar.

En plats med stark tradition för gränslöst skapande. Där gemensam vilja och kunskap får livet att lyfta och idéer att bli verklighet.

En plats i rörelse som bygger på mångfald och hållbarhet. Där allt är nära och alla har betydelse.

Läs mer om vår vision