Dagstidningar

Press- och informationsmaterial

Här hittar du bilder, logotyper och pressmeddelanden, samt kontaktuppgifter till oss som samordnar kontakten med media.

Vår utgångspunkt är att vara öppna både mot journalister och allmänhet som vill ha information som är offentlig. Vi försöker hjälpa dig att hitta den person som är bäst lämpad för att svara på en viss fråga.

Frågor om kommunens grafiska profil samt granskning av produktion av trycksaker besvaras av kommunens kommunikatör.

Presskontakt

Är du osäker på vem du ska tala med i en specifik fråga? Välkommen att höra av dig till:

press@vaggeryd.se

Kommunikatör
Simon Hjälmarö

Kommunikatör
Alija Bucuk

Kommundirektör
Bengt-Olof Magnusson

2016-11-04

Alija Bucuk

Växel: 0370-67 80 00