Grafisk profil, logotyper

Här hittar du vår grafiska handbok med regler för kommunens grafiska profil. Här finns också kommunens logotyp och platssymbol att ladda ner. Kommunens logotyp eller kommunvapen får bara användas i sammanhang när organisationen Vaggeryds kommun är avsändare.

Vaggeryds kommuns logotyp och platssymbol

Observera att logotypen enbart får användas av Vaggeryds kommun som organisation. Platssymbolen är fri att använda för alla som marknadsför platsen Vaggeryds kommun.

Grafisk handbok

2016-10-24

Alija Bucuk

Växel: 0370-67 80 00