Grafisk profil, logotyper

Här hittar du vår grafiska handbok med regler för kommunens grafiska profil. Här finns också platssymbolen att ladda ner. Den är fri att användas för alla som vill hjälpa till att marknadsföra platsen Vaggeryds kommun och sätt Vaggeryds kommun på kartan.

Kommunens logotyp och kommunvapen

Kommunens logotyp och vapensköld omfattas av ett regelverk. Därför får den inte användas hur som helst. Om du har frågor eller behöver kommunens logotyp i något sammanhang kontakta oss via e-post: press@vaggeryd.se eller ring kommunens kommunikatörer, telefonnummer finns under kontaktfliken ovan.

2017-02-28

Alija Bucuk

Växel: 0370-67 80 00
E-post:
info@vaggeryd.se
Adress:
Box 43, 568 21 Skillingaryd
Besök:
Kommunhuset Skillingehus, Bangårdsgatan 2, Skillingarydlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Org.nr: 212000 - 0522