Flaggor

EU-stöd, fonder och program

Den nya programperioden för 2014-2020 innebär nya spännande EU-program och fonder som regioner och kommuner kan söka pengar genom för att finansiera olika projekt.

Målsättningarna för programmen och fonderna för programperioden 2014-2020 utgår från EU:s övergripande tillväxtstrategi Europa 2020 som spänner över samtliga politikområden.

Utbyten.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster - information om program och aktiviteter för högskolor och universitet och studerande. Bland annat Atlas, Athena, Erasmus + och Nordplus

Asyl-, migrations- och integrationsfonden (AMIF)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

EU-program Småland och Öarna (Tillväxtverket)länk till annan webbplats

Europa för medborgarnalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Europeiska socialfonden (ESF)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster - Program som handlar om kompetenshöjning, för att öka övergångarna till arbete samt sysselsättningsinitiativet för unga.

Europeiska regionala utvecklingsfonden (ERUF)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Fonden för ett sammanlänkad Europalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster (transporter, energi, telekommunikationer och IKT)

Horisont 2020 Programmet för forskning och innovationlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vinnovalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Hälsa och tillväxtlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kreativa Europa - kulturprogramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Landsbygdsprogrammetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Lifelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Leader - lokalt ledd utvecklinglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Rättigheter och medborgarskaplänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Europeiska Socialfonden (ESF)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster - Ur Socialfondens program kan du ansöka om ditt projekt handlar om kompetensutveckling och/eller sysselsättning. Inom Socialfonden finns nu tre programområden för kompetenshöjning, för att öka övergångarna till arbete samt sysselsättningsinitiativet för unga.

2017-05-15

Simon Hjälmarö

Växel: 0370-67 80 00
E-post:
info@vaggeryd.se
Adress:
Box 43, 568 21 Skillingaryd
Besök:
Kommunhuset Skillingehus, Bangårdsgatan 2, Skillingarydlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Org.nr: 212000 - 0522