Nyheter i kronologisk ordning från Kommun och politik.

• 2017-11-16

Tillträdesförbud Skillingaryds skjutfält v.47-49

Under flera hundra år har Skillingaryds skjutfält varit en militär övningsplats. Idag är skjutfältet övningsplats och i samband med övningarna är det förbjudet att vistas på hela eller delar av skjutfältet.
  • 2017-11-13

Fältsekreterarna ökar sina närvaro på de allmänna platserna

Under höstlovet rapporterades det om ett ungdomsgäng som rört sig i Skillingaryd och skapat otrygghet. Mot bakgrund av det har kommunens fältsekreterare utökat sina fältningar under kvällstid på platser där ungdomar finns, till exempel fritidsgårdar, skolor och allmänna platser.
  • 2017-11-01

Delårsbokslut 2017

Vaggeryds kommuns delårsbokslut per 31 augusti 2017 godkändes av kommunfullmäktige den 30 oktober 2017. Här kan du få en kort sammanfattning av delårsbokslutet.

2016-10-24

Simon Hjälmarö

Växel: 0370-67 80 00
E-post:
info@vaggeryd.se
Adress:
Box 43, 568 21 Skillingaryd
Besök:
Kommunhuset Skillingehus, Bangårdsgatan 2, Skillingarydlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Fler kontaktuppgifter

Org.nr: 212000 - 0522