Nyheter i kronologisk ordning från Kommun och politik.

• 2017-09-14

Kommunfullmäktige sammanträder 25 september

Den 25 september kl. 17:00 sammanträder kommunfullmäktige i Vaggeryds kommun, Sessionssalen, kommunhuset i Skillingaryd.
  • 2017-09-06

Nominera dina kandidater till årets priser

Varje år delar Vaggeryds kommun ut byggnadsvårdspriset, kulturpriset och miljövårdspriset för att uppmärksamma och belöna goda insatser inom respektive område. Prisutdelningen sker i samband med kommunfullmäktiges avslutning den 11 december.
  • 2017-09-04

Tillträdesförbud Skillingaryds skjutfält

Under flera hundra år har Skillingaryds skjutfält varit en militär övningsplats. Idag är skjutfältet övningsplats och i samband med övningarna är det förbjudet att vistas på hela eller delar av skjutfältet.

2016-10-24

Simon Hjälmarö