Prenumerera på nyheter och artiklar

Här kan du välja att få e-postmeddelanden när vi publicerar nyheter och artiklar.

Kommunens pressmeddelandenlänk till annan webbplats publiceras på Mynewsdesk. För att prenumerera på pressmeddelande anmäler du din e-post genom följande länk:

Följ Vaggeryds kommun

Välj ämnesområden

Sätt kryss i rutan och skriv din e-postadress nedan för den typ av nyheter och artiklar du vill prenumerera på. I e-postmeddelandet du får framgår hur du avslutar din prenumeration.

Prenumerera på nyheter från skolan

Du kan prenumerera på nyhet från följande skolor och rektorsområden:

2017-01-03

Alija Bucuk

Växel: 0370-67 80 00
E-post:
info@vaggeryd.se
Adress:
Box 43, 568 21 Skillingaryd
Besök:
Kommunhuset Skillingehus, Bangårdsgatan 2, Skillingarydlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Fler kontaktuppgifter