Pressmeddelanden

Vaggeryds kommun har ett pressrum på Mynewsdesk. Där publiceras pressmeddelanden i sin helhet med tillhörande pressbilder. Du kan läsa hela pressmeddelandet genom att klicka på rubrikerna nedan.

• 2017-08-03

Nya kommundirektören på plats

Den 1 augusti började Annika Hedvall som ny kommundirektör i Vaggeryds kommun.

- Det känns väldigt roligt att vara på plats. Jag har fått ett mycket fint mottagande och ser fram mot att få lära känna kommunen och medarbetarna, säger Annika.

• 2017-06-19

Pressinbjudan: avtackning av Bengt-Olof den 29 juni

• 2017-05-31

Vaggeryd bäst i länet i ekomatsligan

​Vaggeryds kommun fortsätter ligga i topp i ekomatsligan med 42 procent ekologiska inköp. Med det är kommunen tillsammans emd Region Jönköpings län bäst i länet och på 15:e plats i landet.
  • 2017-05-31

Nya turistvärdar öppnar upp turistbyrån

1 juni öppnar turistbyrån i Skillingaryd för säsongen och håller öppet till den 31 augusti. I år kommer fyra turistvärdar att möta besökarna under olika delar av sommaren. Tre av dem är nya för säsongen.
  • 2017-05-23

Pressinbjudan: information om arbetet med att skapa vattennära mötesplatser

Just nu pågår ett arbete med att ta fram ett översiktligt program för att synliggöra och tillgänglighetsförbättra områdena kring Lagan, med hänsynstagande till natur och miljö. Ett program för att skapa vattennära mötesplatser.
  • 2017-05-17

Pressinbjudan: Fenix representerar Europa på internationell skolkonferens i Japan

​Fenix kultur- och kunskapscentrum i Vaggeryd har blivit inbjudna till Fukiai High School i Kobe i Japan för konferensen ”Kobe Four Continent Summit” som äger rum 11-15 juli. Det är en internationell skolkonferens där skolor från Asien, Europa, Nordamerika och Australien finns representerade. Fenix är enda skolan från Europa.
  • 2017-05-11

Årets företagare i Vaggeryds kommun är utsedd!

​Vaggeryds kommun gratulerar Kristofer Flood och Jonas Skörd på FS Service som har utsetts till årets företagare i Vaggeryds kommun av Näringslivsrådet och Företagarna i Jönköpings län.
  • 2017-05-11

Riksdagens talman kommer till Fenix, Vaggeryd

Riksdagens Talman, Urban Ahlin (S), besöker Vaggeryd måndag 15 maj. Besöket har kommit till som en särskild inbjudan från barn- och utbildningsförvaltningen för att ge en bild kring kompetensförsörjningsfrågor och näringslivet i vår kommun.
  • 2017-05-05

Vaggeryd tjuvstartar beredskapsveckan 6 maj

8-14 maj pågår beredskapsveckan som är en kampanj som Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap gör tillsammans med kommuner, länsstyrelser och andra aktörer för att informera om hur man kan ha en god hemberedskap inför en eventuell kris eller olycka.
  • 2017-05-02

Tre får stipendium från Ella och Ingeborg Jonssons musikutbildningsfond 2017

Ella och Ingeborg Jonsson musikutbildningsfond är en fond som har till syfte att främja högre musikalisk utbildning, vilket avser eftergymnasiala studier. Stipendiet kan sökas av ungdomar från Vaggeryds kommun. Vaggeryds kommun förvaltar fonden och utser genom kultur- och fritidsnämnden stipendiaterna.

2016-10-24

Alija Bucuk

Växel: 0370-67 80 00
E-post:
info@vaggeryd.se
Adress:
Box 43, 568 21 Skillingaryd
Besök:
Kommunhuset Skillingehus, Bangårdsgatan 2, Skillingarydlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Org.nr: 212000 - 0522