Uppleva och göra

Nyhetsarkiv – uppleva och göra

Nyheter i kronologisk ordning från Uppleva och göra.

• 2017-06-22

Sommarkul för barn och ungdomar

Ungdomsverksamheten arrangerar aktiviteter för barn och ungdomar mellan 7–19 år i Vaggeryds kommun hela sommaren fram till och med 18 augusti. Utgångspunkten är fritidsgården UC (ungdomscaféet) i Vaggeryd.
  • 2017-06-15

Sommartävling 2017

Under sommaren 2017 arrangerar Vaggeryds kommun och Östbo historiska sällskap en frågesportstävling. Tävlingen pågår från den 15 juni och fram till den 15 augusti.
  • 2017-06-09

Högtidstal Nationaldagen

Vi blickar framåt med professor Rune Toftgårds högtidstal kring historia, nutid och framtid.
  • 2017-06-07

MiliKUL - Sveriges Militärhistoriska Dagar

29-30 juli är det dags för "Generalmönstring" på Skillingaryds slätt med upplevelse från två uppbyggda historiska ”militärlägren” med uppvisningar, guidningar, föreläsningar och lägerliv. Årets tema är “1900-talet möter Renässansen”.

2016-09-30

Simon Hjälmarö

Växel: 0370-67 80 00
E-post:
info@vaggeryd.se
Adress:
Box 43, 568 21 Skillingaryd
Besök:
Kommunhuset Skillingehus, Bangårdsgatan 2, Skillingarydlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Org.nr: 212000 - 0522