Huvudmeny

Huvudgren:

Bygga, bo och miljö

twitter

Kontakt

Ställ en fråga




Obs! Denna nyhet är ändrad 2022-12-14 men kan vara inaktuell.

Publicerad:

Vägarbetsskylt

Tekniska kontoret bygger om Vårbäcksstigen i Vaggeryd

För att förebygga framtida driftstörningar på ledningsnätet kommer tekniska kontoret mellan sommaren och vintern 2022 att byta ut vatten- och avloppsledningar på Vårbäcksstigen mellan Södra parkvägen och Hagagatan i Vaggeryd. Arbetet har påbörjats och kommer att pågå i ungefär sex månader.

Uppdaterad 2022-12-14:

På grund av rådande väder och kyla behöver tekniska kontoret elda med kol för att få bort tjälen i marken på Vårbäcksstigen i Vaggeryd . Detta gör vi för att vi ska kunna fortsätta det påbörjade arbetet med byte av vatten- och avloppsledningar i området. Viss lukt kan förekomma i samband med eldningen. Vi ber om överseende med detta.

På grund av säkerhet och arbetsmiljö kan tekniska kontoret komma att stänga av vägen under schaktarbetet. Ni som bor inom arbetsområdet kommer då att behöva parkera era bilar utanför arbetsområdet. Cyklister kommer att behöva välja alternativa vägar. 

Vi är medvetna om de olägenheter detta kommer att innebära och kommer att göra allt vi kan för att minska tiden då arbetet pågår. Vi beklagar störningarna och hoppas att ni har överseende med de olägenheter dessa skapar!

Vid vattenavstängningar kommer vi att skicka ut sms till berörda fastigheter. Får du som fastighetsägare inget sms kan du registrera ditt telefonnummer via länken här nedan.

Vid frågor eller synpunkter är du välkommen att kontakta tekniska kontoret på telefon: 0370-67 80 00 eller via e-post till tekniska@vaggeryd.se.

SMS-avisering vid vattenavstängning

Ibland händer det att vi tillfälligt måste stänga av vattnet på grund av arbete med ledningar, serviser, ventiler eller annat. Vi informerar då om avstängningarna via sms. Information publiceras också på kommunens webbplats.

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?




Senast uppdaterad:

Sidansvarig:

Linda Viskic