Huvudmeny

Huvudgren:

Näringsliv och arbete

twitter

Kontakt

Ställ en fråga




Obs! Denna nyhet är ändrad 2021-11-22 men kan vara inaktuell.

Publicerad:

Formulär

Nu mäter vi vår upphandling

Under hösten kommer för första gången företag som deltagit i kommunala upphandlingar att få möjlighet att svara på enkätfrågor i SKR öppna jämförelser Insikt.

Just nu skickas en enkät till dig som har deltagit i en upphandling under året. Tack för att du svarar och är med och utvecklar vår verksamhet.

Vaggeryds kommun deltar sedan 2018 i SKR öppna jämförelser Insikt, en servicemätning av kommunernas myndighetsutövning.

I första hand mäts servicen för gruppen företagare, men kommunerna har även möjlighet att mäta nöjdheten hos privatpersoner, ideella föreningar och offentliga organisationer.

En enkät skickas till kunder (företagare, privatpersoner m.fl.) som haft ett avslutat myndighetsärende med kommunen under mätperioden.

Sex myndighetsområden mäts: brandskydd, bygglov, markupplåtelse, miljö- och hälsoskydd, livsmedelskontroll samt serveringstillstånd.

Nytt för 2021 är att myndighetsområdet upphandling ingår. Under hösten kommer därför för första gången företag som deltagit i kommunala upphandlingar att få en enkät.

Så tycker invånarna

SKR Öppna jämförelser Insikt är en servicemätning av kommunernas myndighetsutövning. I första hand mäts servicen för gruppen företagare, men kommunerna har även möjlighet att mäta nöjdheten hos privatpersoner, ideella föreningar och offentliga organisationer.

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?




Senast uppdaterad:

Sidansvarig:

Johan Lundell