Huvudmeny

Huvudgren:

Näringsliv och arbete

twitter

Kontakt

Ställ en fråga




Obs! Denna nyhet är ändrad 2022-03-31 men kan vara inaktuell.

Publicerad:

Synliggör din verksamhet på Gårdsrundan 2022

Vill du vara med och synliggöra din verksamhet under Smålands största matevent? Gårdsrundan i Jönköpings län inträffar den 17-18 september och sista anmälningsdag är 10 maj.

Den 17-18 september 2022 anordnas Gårdsrundan för andra året i rad för att få fler invånare i Jönköpings län att upptäcka de matproducenter, förädlare och öppna gårdar som finns runtom i länet.

Vi vänder oss till dig som har:

  • gård, gårdsbutik, café eller restaurang i Jönköpings län
  • vill och kan hålla öppet kl. 10-16 båda dagarna.

Alla som anmäler sig synliggörs på en digital karta som sammanställs av Region Jönköpings län. Denna kommer sedan marknadsföras av deltagarna och samarbetsaktörerna för det regionala livsmedelsstrategiarbetet.

I år genomförs Gårdsrundan samtidigt som Matrundorna i Kalmar och Kronoberg, vilket skapar marknadsföringsmöjligheter i hela Småland och gör helgen till ett av de största mateventen i Sverige.

Alla deltagare erbjuds kostnadsfria digitala utbildningar kring värdskap, storytelling och hur man blir bättre på att fota med mobilen.

Välkommen med din anmälan!

Kontaktperson för anmälningarna är christina.oden@rjl.se

Gårdsrundan anordnas inom ramen för arbetet med den regionala livsmedelsstrategin och utgör ett samarbete mellan Region Jönköpings län, LRF, Länsstyrelsen i Jönköpings län, Hushållningssällskapet Jönköping, Jönköpings kommun, Vetlanda kommun, NUVAB, Enter Gislaved och Smålands Turism.

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?




Senast uppdaterad:

Sidansvarig:

Simone Kamm