Huvudmeny

Huvudgren:

Näringsliv och arbete

twitter

Kontakt

Ställ en fråga




Publicerad:

foto - jennie

Eva Hamilton är journalist och var verkställande direktör Sveriges Television 2006-2017. Hon har bland annat blivit utsedd till Årets ledare, Årets förnyare och Årets branschpersonlighet i tävlingen Stockholm Media Award.

Föreläsning med styrelseproffset Eva Hamilton

Eva Hamilton, styrelseproffs och tidigare vd på SVT, kommer till Gummifabriken för att föreläsa och dela med sig av värdefulla tips under temat "Förändring går liksom inte över".

Arrangör: BGR, Business Gnosjöregion

Tid: torsdag 7 september, kl. 13.00-16.00
Plats: Gummifabriken i Värnamo

Kostnadsfritt. OBS! Begränsat antal platser. Först till kvarn! Avanmälning sker senast två veckor innan eventet äger rum 24/8. Föreläsningen är kostnadsfri, men skulle du inte avboka din plats i tid eller om du inte dyker upp till eventet debiteras du med en no show-avgift på 595 kr inkl. moms. 

"Efter många år som chef och ledamot i stora styrelser har jag tvingats inse att det finns inga 100% bra beslut. Det finns alltid något väsentligt som talar emot den förändring man just ska göra. Men jag har lärt mig att det finns några förhållningssätt som funkar, också i tider av stora skiften. Så i all ödmjukhet förmedlar jag under en eftermiddag tolv tips till er som jag hoppas ni har användning för när ni verkar i en av Sveriges mest framgångsrika regioner". - Eva Hamilton

Schema:

13:00 - 14:30 - Föreläsning med Eva Hamilton

14:30 - 16:00 - Kaffe, kaka och mingel

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?




Senast uppdaterad:

Sidansvarig:

Simone Kamm