Huvudmeny

Huvudgren:

Näringsliv och arbete

twitter

Kontakt

Ställ en fråga




Publicerad:

Företagsbesök i vår?

Är du och ditt företag intresserade av ett möte med nyckelpersoner från kommunen för att diskutera både aktuella och framtida frågor för ditt företag? Vi har nu börjat planera in vårens spännande företagsbesök och ser fram emot att få träffa dig och din verksamhet.

För oss på Vaggeryds kommun är det av yttersta vikt att upprätthålla en nära dialog med våra entreprenörer och företagare. Genom att besöka er på plats och få en inblick i er verksamhet blir vi bättre rustade att stödja er utveckling och vi strävar ständigt efter att förbättra vårt samarbete.

Johan Thorsell, vår näringslivschef, delar med sig av vad du kan förvänta dig vid ett företagsbesök:

- Vid ett företagsbesök brukar företaget vi besöker ge sin syn på nutid och framtid. Tillsammans diskuterar vi om kommunorganisationen på något sätt kan stödja och stärka utvecklingen framåt. På mötet försöker vi också hinna med en allmän diskussion om kommunen, exempelvis vad som görs bra idag och vad som kan göras bättre. Allt för att vi tillsammans ska skapa ett bättre företagsklimat.

Företagsbesöken är också en möjlighet för företagen att upptäcka de möjligheter som finns i kommunen, såsom affärsutveckling och samarbeten med lokala företag och organisationer. Besöken planeras oftast på tisdagar och torsdagar med olika representanter från kommunen, inklusive näringslivschefen, kommunpolitiker, affärsutvecklare och studievägledare.

Hittills i år har vi genomfört fyrtio besök hos olika företag runtom i kommunen. Om du söker inspiration och nya möjligheter så tveka inte att boka in ett besök med oss. Vi har precis öppnat upp för bokningar av vårens företagsbesök och då efterfrågan är stor rekommenderar vi att du inte dröjer med att höra av dig för att boka in ditt!

Vi ser fram emot att få möjlighet att träffa dig och lära känna din verksamhet!

Nyheter från vaggeryd.se/naringsliv

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?




Senast uppdaterad:

Sidansvarig:

Jennie Svensson