Huvudmeny

Huvudgren:

Näringsliv och arbete

twitter

Kontakt

Ställ en fråga




Publicerad:

Håkans Fastighetsservice utsedda till Årets Nytänkare 2023

Det var två klart överraskade företagare som i måndags mottog blommor, diplom och en check när Elin Olsson, Science Park, samt Gert Jonsson, kommunstyrelsens ordförande i Vaggeryds kommun, knackade på hos Årets nytänkare i Vaggeryds kommun.

Utmärkelsen gick i år till företagarduon, och tillika far och son, Håkan Johansson och Dennis Palmqvist på Håkans fastighetsservice. Motiveringen till utmärkelsen lyder som följer:

Genom att använda nya kanaler och erbjuda innovativa tjänster skapar 'Årets Nytänkare' i Vaggeryds kommun engagemang och intresse hos en allt bredare målgrupp. Genom nära samarbete med skolan och med hållbarhet i fokus lyfter årets vinnare fram nya affärsområden inom den traditionella branschen.

’Den här överraskningen var verkligen oväntad. Ni hade ju bokat in ett möte om framtiden... Vad ska jag säga, jag är väldigt överraskad’, sa Dennis när han mottog checken som Tillväxtstiftelsen delar ut i samarbete med Science Park och respektive kommuns näringslivsavdelning.

Förtagarduon hyllade varandra och konstaterade att den ena inte hade kunnat verka utan den andra. Det är samarbetet som gjort företaget framgångsrikt och med minimässor, utbildningar och en växande butik har företaget, känt för sina trädgårdstjänster, vidgat sin portfölj så att de idag står på en rad olika ben.

Dennis och Håkan på Håkans Fastighetsservice.

Dennis och Håkan - årets nytänkare i Vaggeryds kommun.

Årets nytänkare

Dennis och Håkan från Håkans Fastighetsservice tillsammans med Elin Olsson, Science Park.

årets nytänkare

Dennis tillsammans med Gert Olsson, Vaggeryds kommun, samt Håkan och Elin Olsson, Science Park.

Nyheter från vaggeryd.se/naringsliv

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?




Senast uppdaterad:

Sidansvarig:

Jennie Svensson