Huvudmeny

twitter

Kontakt

Ställ en fråga




Obs! Denna nyhet är ändrad 2022-10-11 men kan vara inaktuell.

Publicerad:

Vägmärke om vägarbete

Begränsad framkomlighet vid järnvägstunneln på Sturegatan och tillfällig flytt av busshållplats på Ljungberghsgatan i Skillingaryd

På grund av ombyggnation av tunnel samt byggnation av portal kommer det under vecka 42-45 att vara begränsad framkomlighet på Sturegatan i Skillingaryd. Vi kommer under dessa veckor även att stänga av busshållplatserna på Ljungberghsgatan. Under tiden upprättar vi tillfälliga hållplatser utmed Storgatan i Skillingaryd.

Busshållplatsen i södergående riktning flyttas 200-250 meter österut från ordinarie plats och hamnar vid parkeringsfickan på Storgatan utanför Skillingaryds Pizzeria.

Hållplatsen i norrgående riktning flyttas 200-250 meter österut och hamnar i höjd med Avonova på Storgatan. De tillfälliga hållplatserna kommer att märkas ut med skyltar.

Arbetet är en del av den åtgärdsplan som ska förhindra översvämningar i viadukten samt en del av den åtgärdsplan som har tagits fram i samarbete med Jönköpings länstrafik.

Med hänsyn till arbetet och trafiksäkerheten uppmanar vi alla fordonsförare att anpassa hastigheten, att följa gällande trafikregler samt om möjligt använda en alternativ väg.

Se översiktskarta här nedanför för bättre förståelse kring vilket område som berörs samt vart de tillfälliga busshållplatserna kommer att finnas.

Vid eventuella frågor går det bra att kontakta tekniska kontoret på telefon 0370-67 80 00 eller genom att skicka e-post till tekniska@vaggeryd.se.

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?




Senast uppdaterad:

Sidansvarig:

Linda Viskic