Huvudmeny

Nyhetsarkiv

Nyheter i kronologisk ordning från alla kommunens arkiv.

 1. Prenumerera på nyheter
RSS
 • 2020-07-08

  Information gällande IVO:s fördjupade granskning

  Kommunledningen vill framföra att samtliga medarbetare i socialförvaltningen har gjort – och gör – ett fantastiskt arbete varje dag för att hantera och begränsa smittspridning. Vaggeryds kommun överraskades vid regeringskansliets presskonferens den 7 juli över att kommunen särskilt ska granskas, då kommunen inte fått några tidigare indikationer på att kommunen skulle vara särskilt utsatt eller drabbad. Dock ser Vaggeryds kommun positivt på en fördjupad granskning och analys av IVO, då detta är viktiga delar i utveckling och utvärdering av våra verksamheter.
 • 2020-07-03 Uppleva och göra

  Besök Miliseums soldatorp Lillemo i sommar

  Under perioden v 26 – v 30 kommer vi att hålla öppet soldattorpsmiljön Lillemo för besök. Lillemo ligger längst ner i söder på Slätten.
 • 2020-07-02 Kommun och politik

  Öppettider i sommar

  Här hittar du information om öppettider under sommaren för kommunens olika verksamheter 
 • 2020-07-02 Bygga, bo och miljö

  Grönstrukturplanen för Vaggeryds kommun beslutad

  Grönstrukturplanen för Vaggeryds kommun godkändes av kommunstyrelsen den 4 mars samt av kommunfullmäktige den 22 juni 2020.
 • 2020-07-01 Bygga, bo och miljö

  Nya regler om trängsel på serveringsställen

  Med anledning av covid-19 pandemin gäller nya regler för verksamheter som serverar mat och dryck. Reglerna gäller för restauranger, barer, caféer, cateringverksamheter, nattklubbar samt andra verksamheter som serverar mat eller dryck till sina gäster.