Huvudmeny

Nyhetsarkiv

Nyheter i kronologisk ordning från alla kommunens arkiv.

 1. Prenumerera på nyheter
RSS
 • 2019-02-18 Näringsliv och arbete

  Frukostmöte om arbetsmarknads- och näringslivsfrågor 8 mars

  Vaggeryds kommun, Vaggeryds Näringslivsråd och Arbetsförmedlingen bjuder in till frukostmöte om arbetsmarknads- och näringslivsfrågor.
 • 2019-02-18 Kommun och politik

  Positiva ekonomiska resultat för 2018

  Kommunens nämnder visar även i år god budgetföljsamhet, tillsammans med reavinster på fastighetsaffärer och låga räntekostnader blev resultatet bättre än målet om 15 miljoner kronor. Det preliminära ekonomiska resultatet för Vaggeryds kommun 2018 visar positiva siffror på nästan 26 mnkr. I budgeten var resultatet beräknat till 15 miljoner kronor.
 • 2019-02-15 Näringsliv och arbete

  Jobbmässa 19 på Fenix

  Den 27 februari är du välkommen att träffa ett antal arbetsgivare med rekryteringsbehov inom flera olika branscher, bland annat inom industri, vård och omsorg, lager, hotell/restaurang, turism och bemanning.
 • 2019-02-14 Omsorg och hjälp

  Vi söker jourhem

  Just nu har Vaggeryds kommun behov av ett jourhem som kan ge barn och ungdomar god omvårdnad och omsorg under kortare tid.
 • 2019-02-13 Uppleva och göra

  Anmälan till babysimgrupp i Skillingaryd

  Att simma och röra sig i vatten stimulerar barn på olika sätt. De lär sig att ta sig fram självständigt och får ett naturligt förhållningssätt till vattnet.
 • 2019-02-13 Jobba i Vaggeryd

  Snart sommar - "Vikarierna är guld värda!"

  Det är dags att söka sommarjobb! Snart är det sommar, en period av året när många för första gången arbetar inom vård och omsorg i kommunens verksamheter. Hannele Engberg, resursenheten, kan på många sätt känna igen sig i vikariernas roll.
 • 2019-02-12 Kommun och politik

  Dialog om gröna näringar lockade många

  Den 11 februari träffades ett knappt 70-tal personer på Bratteborgs gård för en dialog kring gröna näringar i Vaggeryds kommun.
 • 2019-02-08 Kommun och politik

  Inspirationskväll om Vaggeryds kommun som plats engagerade deltagare

  Hur gör vi Vaggeryds kommun till en mer attraktiv plats att bo och bedriva näringsliv på? Företagare och politiker samlades i Folkets hus i måndags för att inspireras i frågan.
  – Jag tror inte att någon sitter på lösningen själv. Vi måste nå den tillsammans för att ta oss dit, säger Patrik Kinnbom, näringslivschef på Vaggeryds kommun.
 • 2019-02-04 Näringsliv och arbete

  Sök sommarjobbet redan idag

  Gör skillnad med oss i sommar.  Nu är vi igång med planeringen inför sommaren 2019 och vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Socialförvaltningen har behov av semestervikarier inom vård- och omsorgsboenden, hemtjänsten och gruppbostäder.
 • 2019-02-01 Kommun och politik

  Polisen och Vaggeryds kommun avger medborgarlöfte

  Sedan ett par år tillbaka har Vaggeryds kommun och polisen tillsammans arbetat med brottsförebyggande och trygghetsskapande frågor.

Här ger vi plats för att göra skillnad

En plats för möjligheter formad med tanke och omtanke. Där lusten är vår drivkraft och där glädjen smittar.

En plats med stark tradition för gränslöst skapande. Där gemensam vilja och kunskap får livet att lyfta och idéer att bli verklighet.

En plats i rörelse som bygger på mångfald och hållbarhet. Där allt är nära och alla har betydelse.

Läs mer om vår vision